Select Page

VIP GADGET MASTERcateringGASTRO

Prikazuje se 31 rezultat

VIP GADGET MASTERcateringGASTRO – O ČEMU SE OVDJE RADI.

Mi iz MCG pomalo lutamo svijetom u društvu vrhunskih talijanskih eksperata proučavamo HO.RE.CA. sektor.Cilj je dobiti od eminentnih sugovornika jedan odgovor.

U kojem smjeru se kreće trend razvoja restoranske ponude u svijetu – kako formirati ponudu hrane i pića,kojim kuhalima i strojevima pripremiti obroke,napose – kako servirati obroke ?

Dakle zaključak je bio – na svim kontinentima isti! NUDITE DOMAĆE – SVJEŽE – IZ VRTA – VLASTITOG PERADARNIKA itd.

MCG ĆE U SVOJOJ PONUDI DATI PREDNOST ONIM UREĐAJIMA KOJI MOGU ZADOVOLJITI PONUDU I POTRAŽNJU U

Bistroima,City-Slow Food,Etno kuhinja bazirana na kuhanju na pari,Vakum kuhalima,Indukcijskim fritezama,….sa što manje prževina u debeloj masnoći.

Kuhanje i friganje na palminom ulju od 5 kuna nema budućnost ! ! ! !

VIP GADGET MASTERcateringGASTRO uskoro posebno izdvaja vinsku priču.

Alat za starenje vina omogućuje vam da iskusite kvalitete vina bez potrebe za čekanjem. Djeluje na sve vrste vina: bijela, pjenušava, ružičasta, crvena, prirodna slatka vina. S jednim kontaktom, Alat za starenje vina omogućava vam da vino odmah prilagodite svom ukusu. Ovaj jedinstveni postupak otkrit će kvalitete vaših vina u samo nekoliko sekundi. Također ćete moći lako odrediti potencijal starenja vaših omiljenih berbi. Model usluge bit će predmet želje na svim najljepšim stolovima. Peugeot ekskluzivni svijet prepoznat od najvećih sommeliera i vinara!