Select Page

Ugostoteljska oprema - ZA SUSHI restorane

Nisu pronađeni proizvodi koji odgovaraju vašem odabiru.

Ugostoteljska oprema – ZA SUSHI restorane – kako pripremiti i poslužiti ukusne zalogaje s dalekog istoka – jest filozofija ali uz malo truda ….

Sushi više nije nova i tajanstvena hrana za zapadnjake, ali na mnogo načina još uvijek zadržava svoju misteriju.

Ne samo u smislu cjelokupnog doživljaja, već su mnogi od dostupnih sushi artikala još uvijek

nešto s čime se možda nikada niste susreli.

Sushi artikli koji nisu neuobičajeni također se mogu poslužiti na bezbroj nepoznatih načina,

Ugostoteljska oprema – ZA SUSHI restorane u našoj MASTER ponudi je logičan korak ka upoznavanju ovoga svijeta – japanskih delicija.

Kako sushi i dalje postaje sve popularniji izvan Japana, ponuda postaje sve raznolikija,

a nove namirnice koje do sada nisu bile dostupne vide se čak i u trgovinama hrane.

ŠTO JE TO SUSHI ???

Tehnički, riječ sushi odnosi se na rižu (japanska riječ su znači ocat, a shi dolazi od meshi, japanske riječi za rižu,

stoga je sushi ‘riža s octom’), ali kolokvijalno, izraz se koristi za opisivanje prsta. komad sirove ribe ili školjke na podlozi od riže

ili jednostavno konzumacija sirove ribe u japanskom stilu (iako sushi nije samo japanski izum, danas se japanski stil smatra de facto standardom posluživanja).

Ovo se može jesti kakvo jest, ili se često umoči u shoyu (japanski soja umak), a zatim se jede.

U kreiranju i posluživanju jela se vodi velika pažnja, a brojni načini pripreme jela ukazuju na važnost izgleda obrazovanom potrošaču.