Select Page

Mikrovalne pećnice

Prikazuje se svih 13 rezultata

Mikrovalne pećnice su izuzetno vrijedni uređaji u profesionalnoj kuhinji ali također u SELF SERVICE linijama kao i u SNACK lokalima.
U mikrovalnoj pećnici možete kuhati,podgrijavati gotovu hranu ali i odmrzavati zaleđenu hranu.U sustavu HACCP …prethodno skuhanu i zamrznutu hranu možete regenerirati i odmah poslužiti.Najkvalitetnije mikrovalne peći su PANASONIC mikrovalne pećnice – jedine u koju stane cijelom dimenzijom GASTRO POSUDA GN 1/1.Prije kupovine zatražite savjet,kako bismo zajedno odredili što Vam odgovara.Mikrovalne pećnice sa GRILL funkcijom su još jedan korak u tehnološkom napretku mikrovalnih pećnica.Ova funkcija Vam daje mogućnost da komad mesa ili piletine,povrća itd. odradite u maniri roštilja što će jelu dati “najdraži” okus – okus grilla.
Mikrovalne pećnice se preporuča nakon upotrebe OPRATI iznutra u deterdžentnoj otopini u toploj vodi.Nikako se ne preporuča unutrašnjost pećnice prati i čistiti KISELINSKIM pripravcima ili grebati žičanim četkicama.Mikrovalnu pećnicu treba dobro osušiti i tlek nakon toga zatvoriti vrata na njoj.Nakon duljeg perioda ne korištenja Mikrovalnu pećnicu obvezno obrisati vlažnom krpicom i ukloniti iz nje prašinu i eventualne naslage nečistoće.
VAŽAN SAVJET:Izbjegavajte uporabu PLASTIČNIH posuda u mikrovalnoj peći čak i kad ona ima oznaku BPA FREE upotrebljavajte STAKLENE ili KERAMIČKE posude.Termički “valovi” u mikrovalki prodiru i najučinkovitiji su do debljine/dubine od 4 cm…..Prije kupovine bilo bi dobro konzultirati stručnu osobu – zato nazovite i tražite odgovore 095 62 62 628.

WhatsApp WhatsApp