Hladnjaci za slastičarstvo
Prikazuje se svih 20 rezultata
-
Hladnjak sa zaustavljanjem FERMENTACIJE xv
2.387,68 € (+PDV) -
Hlađeni slastičarski stol 2 vrata-PA1500TNGR7
1.890,00 € – 2.090,00 € (+PDV) -
Hlađeni slastičarski stol 3 vrata-PA2000TNGR7
2.120,00 € – 2.320,00 € (+PDV) -
Hladnjak sa zaustavljanjem FERMENTACIJE sv
2.653,13 € (+PDV) -
Hladnjak za pohranu čokolade 700Lit (+12°+18°C)
3.554,32 € (+PDV) -
Hladnjak za pohranu čokolade 875Lit (+12°+18°C)
3.847,63 € (+PDV) -
Hladnjak za slastice PA 800TN(-2°+8°C)
1.980,00 € – 2.100,00 € (+PDV) -
Ledenica za slastice PA 800BT (-10°-22°C)
2.090,00 € – 2.205,00 € (+PDV) -
Hlađeni radni stol za slastičarstvo – FIMAR
1.219,72 € (+PDV) -
Slastičarska ledenica -10-22°C PA800BT
1.890,00 € – 2.090,00 € (+PDV) -
Slastičarski hladnjak +2+8°C PA800TN
1.780,00 € – 1.980,00 € (+PDV) -
Hladnjak za čokoladu 135 litara
3.807,82 € (+PDV) -
Hladnjak za čokoladu 135 litara INOX vrata
3.582,19 € (+PDV) -
Hladnjak za čokoladu 570 litara INOX vrata
4.853,67 € (+PDV) -
Hladnjak za čokoladu 570 litara STAKLO vrata
5.012,94 € (+PDV) -
Hladnjak za čokoladu 870 litara INOX vrata
5.291,66 € (+PDV) -
Hladnjak za čokoladu 870 litara STAKLO vrata
5.664,61 € (+PDV) -
Slastičarski hladnjak -2+8°C PA1400TN
1.990,00 € – 2.230,00 € (+PDV) -
Slastičarski hladnjak -2+8°C PA1400TN Glass
2.370,00 € – 2.590,00 € (+PDV) -
Slastičarski hladnjak-BYXG460EN
1.990,00 € – 2.190,00 € (+PDV)
Hladnjaci za slastičarstvo su posebno prilagođeni rashladni sustavi i jedinice koje slastice čuvaju od bakterija i topljenja.
Materijal izvedbe ovih proizvoda uvijek mora biti visoko kvalitetni nehrđajući lim, kojeg nalažu pravila HACCP – a.
Ovisno o tipu proizvoda ovi hladnjaci mogu imati forsirano ali nerijetko i MIRNO iliti STATČNO hlađenje.
Uvijek vodite računa o tipu hlađenja obzirom da nekim proizvodima neodgovaraju svi tipovi hlađenja.
Mi predlažemo MIRNO hlađenje za tipove kremnih slastica ili indirektno forsirano hlađenje,dok za praline obvezno koristite prufere.
Hladnjaci za slastičarstvo su posebno poglavlje kojem doista treba mudro pristupiti.