Uređaj za dimljenje hrane

Prikazuje se svih 3 rezultata

Uređaj za dimljenje hrane – uređaj koji će Vašem komadu grilanog – roštiljanog mesa dati neodoljivi okus i miris.

Vaš gost će doista uživati u zalogaju misleći da je meso upravo s vatre.

Uz MASTER preporuku profesionalnih pušnica možete pripremiti različita ukusna jela, štedeći vrijeme.

Dizajnirane posebno za restorane,prihvatljive veličine lako se peru i premještaju u prostoru nakon uporabe.

Naši prijedlozi pušnica za dimljenje hrane opremljene su ventilatorima i dijelovima s promjenjivom brzinom.

Upoznajte mogućnosti ovog optimalnog stroja.Uređaj za dimljenje hrane radi za Vas i Vaš image.

Vakuum se stvara u spremniku (volumen 2 litre), na taj je način moguće dimiti hranu direktno unutar nje
Opremljen je posebnom komorom za hlađenje tekućinom, sposobnom za aromatiziranje dima.
Jedinstven u svojoj kategoriji gdje dim prolazi kroz tekućinu
Budući da je hladno, dim se ne širi prema gore, uvijek ostajući u kontaktu s proizvodom
Proces hladnog pušenja sprječava pojavu bakterija i kuhanje proizvoda
Dim tako neće biti samo hladan (mogućnost dodavanja leda odabranoj tekućini), već će biti obogaćen i aromama koje su uzete iz tekućine

Profesionalni pušač | Kako radi
Da biste bez problema koristili moderne profesionalne pušače, nisu potrebne posebne pripreme jer su vrlo jednostavne za korištenje. Samo napunite spremnik generatora drvetom za pušenje i postavite željenu temperaturu. Na taj se način može dobiti idealno pušenje na temelju dostupnih namirnica.
Električni termostat koristi se za održavanje ispravne temperature unutar pušača podešavanjem glavnog grijača. Ovisno o vrsti pušenja, kuhar može prilagoditi grill za usisavanje zraka i ventil za kamin.
Osim toga, ovi pušači također vam omogućuju da iskoristite toplinu proizvedenu za kuhanje na roštilju i u pećnici, zbog čega su svestrani alati koji u kuhinji ne mogu nedostajati.

WhatsApp WhatsApp