Select Page

Dimilica za meso ribu i povrće-238486

330,00 385,00  (+PDV)

Pogledaj VIDEO !!!

  • JAMSTVO 12 mj.
  • ROK DOBAVE cca 21 dan
  • DOSTAVA ORGANIZIRANA DO KUPCA !!!
SKU: N/A Kategorija:

Opis

Dimilica za meso ribu i povrće-238486 –  OPIS UREĐAJA :
Ovaj stroj idealan je za dehidraciju i dimljenje raznih namirnica kao što su riba, govedina, šunka i povrće.
Dizajniran za kuhanje na otvorenom, namijenjen za profesionalnu kuhinju
Izvedba od nehrđajućeg čelika, s dvostruko izoliranim vratima s magnetskim zatvaranjem.
Podesiva temperatura s termostatom, integrirani termometar na vratima.
Opremljen otvorom za topli zrak na stražnjoj strani.
Isporučuje se s 3 rešetke (400x279mm) i 3 kuke za meso.
Stupanj zaštite: 1. klasa
Klasa zaštite: IPX4
Raspon temperature: oko 50 °C ~ 160 °C (ovisno o temperaturi okoline).

Dimilica za meso ribu i povrće-238486 – SASTAVNA OPREMA i tehnički podaci :

  • NAPON 220/1/50 Hz
  • Snaga instalacije 1600W
  • Dimenzije : 540 x 380 x 720 mm

1. Gumb za kontrolu snage
2. Prikaz temperature
3. Magnetski zatvorena ulazna vrata
4. Grijaći element
5. Glavni prekidač (na stražnjoj strani na dnu uređaja)
6. Otvor za ventilaciju (na stražnjoj strani, na vrhu uređaja)

Pribor koji se isporučuje uz DIMILICU
Tri kuke za vješanje hrane na gornju šipku,

  • tri rešetke za polaganje hrane,
  • jedna ladica za otpatke,
  • jedna zdjela za čips za dimljenje i
  • nosači za rešetke.
Kako koristiti profesionalnu DIMILICU

Ovaj stroj je vrlo jednostavan za korištenje, zahtijeva samo nekoliko obveznih radnji.
Prvo postavite dimilicu na ravnu i stabilnu površinu.
Zdjelu do pola napunite strugotinama i stavite je u košaru iznad grijaćeg elementa.
Stavite ladicu za otpad na policu i izvadite police i kuke.
Uključite ormarić, postavite gumb za kontrolu snage na maksimum i ostavite oko 20 minuta dok dim ne izađe iz unutrašnjosti DIMILICE.
Otvorite ventilacijski otvor kako biste ispustili dim.

U ovom trenutku moguće je ubaciti namirnice za dimljenje, prethodno raspoređene na rešetkama: meso, ribu, govedinu, svinjetinu ili perad. Preporučljivo je rasporediti ih na određenoj udaljenosti jedan od drugog kako bi se osiguralo jednolično dimljenje. Također je moguće koristiti kuke za prehrambene proizvode koji zahtijevaju vertikalno dimljenje, u prvom redu kobasice ….

Na kraju podesite željenu temperaturu. Preporučena temperatura za dimljenje ribe kreće se od 60 ~ 70 °C,
dok za dimljenje mesa 80 ~ 90 °C.
Vrijeme, s druge strane, ovisi o mnogim čimbenicima kao što su, na primjer, vrsta i debljina hrane ili potrebna razina pripreme.

Nakon završetka procesa dimljenja, otvorite vrata i pažljivo izvadite dimljene namirnice.

* NIJE U ISPORUCI
Drvene strugotine se moraju kupiti posebno

Dodatne informacije

Izaberi cijenu BEZ DOSTAVE ili s DOSTAVOM

Cijena BEZ DOSTAVE, Cijena S DOSTAVOM