Select Page

Topla kupka BAIN MARIE

Prikazuje se svih 8 rezultata

Topla kupka BAIN MARIE – Bain-marie, vrsta grijane kupke, dio je opreme koji se koristi u kuhanju za

lagano zagrijavanje hrane ili za održavanje topline tijekom određenog vremenskog razdoblja.

Bain-marie se također koristi za topljenje sastojaka za kuhanje, putra, masti, želea …

TOPLA KUPKA  može biti suha ili uz pomoć zagrijane vode.

Ov grijači hrane su idealni pri podjeli iliti distribuiranju hrane gostu, prednost je što je hrana na dohvat ruke, osobita prednost je

što je hrana u idealnom toplinskom režimu, dajkle i sanitarno higijenski osigurana i dakle u svakom pogledu spremna za podjelu.

Topla kupka BAIN MARIE – u njoj možete držati jušne pripravke, kašasta jela na bazi kuhanog povrća, gulaše, grilano meso, ribu …

zapravo možete držati sve što u Vašoj kuhinji stignete kuhanjem termički obraditi.