Ugostiteljska oprema - HIGIJENA I ČISTOĆA

Prikazuje se 10 rezultata

Ugostiteljska oprema – HIGIJENA I ČISTOĆA.Poglavlje o sredstvima za održavanje čistoće.

Ručni mehanički,električni i parni aparati – za čišćenje,pranje i usisavanje.

HIGIJENA PROSTORA

GOSTI NE SUDE o hotelu ili restoranu SAMO po uređenosti njegovog predvorja ili prostora za objedovanje.
Za konačan sud mnogo će mjerodavnija biti ocjena koja govori o čistoći kupaonice ili pak sanitarnog čvora u restoranu! Staro je to pravilo koje gotovo nikada ne vodi do krivog zaključka.
Stoga će i najveća investicija u uređenje hotela, restorana, kuhinje, sanitarnog čvora… izgubiti mnogo od svoje vrijednosti ako oni nisu besprijekorno čisti. Čišćenje mora biti provedeno na ispravan način.
Štoviše, čistoća je osnovni preduvjet uspješnog poslovanja i zdravstvene sigurnosti gostiju.

HOTELSKI/RESTORANSKI OFFICE

Hotelsko domaćinstvo, u hotelskoj hijerarhiji nerijetko je podcijenjeno, ima iznimno važnu ulogu u održavanju higijene prostora.

Predvorje i recepcija, hotelske sobe, hodnici i toaletni prostori moraju biti posve čisti jer gosti očekuju visoku razinu higijene i zdravstvenu sigurnost.

U ovoj kategoriji potražite rješenje…, MCG
.
WhatsApp WhatsApp