Ugostiteljska oprema - KUHINJSKA POMAGALA
Prikazuje se svih 34 rezultata
-
Akcija!
Elektronska stolna vaga 10 kg
990,00 kn730,00 kn (+PDV) -
Elektronska stolna vaga 30 kg
1.490,00 kn (+PDV) -
Akcija!
Elektronska stolna vaga 5 kg
920,00 kn730,00 kn (+PDV) -
Elektronska stolna vaga 50 kg
1.940,00 kn (+PDV) -
Mehanička stolna vaga 20 kg
690,00 kn (+PDV) -
Mehanička stolna vaga 3 kg
400,00 kn (+PDV) -
Mehanička stolna vaga 5 kg
450,00 kn (+PDV) -
Panj za meso – DRVENI
1.840,00 kn – 5.560,00 kn (+PDV) -
Panj za meso – INOX/PVC
1.690,00 kn – 3.190,00 kn (+PDV) -
Ručna blanja za PVC daske
150,00 kn (+PDV) -
Daske za rezanje – Kuhinjske daske u boji
128,00 kn – 315,00 kn (+PDV) -
Daske za rezanje – kuhinjske,H.A.C.C.P. dimenzije 60 x 30 x 2,5 cm
-
Daske za rezanje – kuhinjske,H.A.C.C.P. dimenzije 70 x 30 x 2,5 cm
-
Daske za rezanje – kuhinjske,H.A.C.C.P. dimenzije 50 x 40 x 2,5 cm
-
Daske za rezanje – kuhinjske,H.A.C.C.P. dimenzije 60 x 40 x 2,5 cm
-
Daske za rezanje kuhinjske – dimenzije 530x325x10 mm
80,00 kn (+PDV) -
Otvarač konzervi – stolni – AV 4500 Forcar
490,00 kn (+PDV) -
Pomoćna zidna polica inox
460,00 kn – 570,00 kn (+PDV) -
Elektronska vaga za molekularno kuhanje
440,00 kn (+PDV) -
Adapter za elektronsku stolnu vagu
70,00 kn (+PDV) -
Elektronska podna vaga 60 kg
2.990,00 kn (+PDV) -
Elektronska podna vaga 150 kg
3.390,00 kn (+PDV) -
Elektronska podna vaga 300 kg
3.590,00 kn (+PDV) -
Kanta bez pedale
670,00 kn – 840,00 kn (+PDV) -
Mesarski nož – sjekirica za kosti 160 mm
360,00 kn (+PDV) -
Pila za kosti – RUČNA MASTERcateringGASTRO
355,00 kn (+PDV) -
Profesionalni kuhinjski noževi SANELLI
130,00 kn – 267,00 kn (+PDV) -
Zidni nosač ubrusa za ruke
450,00 kn (+PDV) -
ORMAR za grijanje tanjura SZR 30
2.290,00 kn (+PDV) -
ORMAR za grijanje tanjura SZR 60
2.940,00 kn (+PDV) -
Kolica s podizačem grijanih tanjura YAK 1 i 2
7.490,00 kn – 9.690,00 kn (+PDV)
Ugostiteljska oprema – KUHINJSKA POMAGALA su svi oni uređaji kojima se koristimo u profesionalnoj kuhinji a koji nisu na struju.
Mnoštvo radnih alata koji nam olakšavaju rad u kuhinji u svim njezinim odjelima:
Odjel PRIPREME gruba I fina
Odjel PRANJA bijelog I crnog suđa
Odjel TERMIČKE zone
Odjel RASHLADA
Odjel NEUTRALE
Talijani sa svojim bogatim nazivljem – proisteklim iz još bogatije prakse – ovo područje nazivaju STATIČKA PRIPREMA !
Ovaj bi se naziv trebao uvriježiti kod nas ali pod imenom MIRNA PRIPREMA !
Treba biti pedantan i razlikovati što je ugostiteljski sitni inventar a što bi bila
MIRNA PRIPREMA.
Potrudit ćemo se u tome – dakako da očekujemo pomoć od kojeg stručnog oka
Pomoć koju ćemo rado prihvatiti i svaku korisnu sugestiju uvrstiti u našu stranicu.