Select Page

Hladnjaci za dozrijevanje mesa

Prikazuje se svih 6 rezultata

Hladnjaci za dozrijevanje mesa – su posebni kabineti koji – ugrubo – postupnim dehidriranjem mesa stvaraju izvrsnost.

Među ovim kabinetima prednjači jedinstvena u svijetu patentirana komora za sušenje mesa   Stagionello®

Stagionello® je uređaj za sazrijevanje mesa za razliku od “vakumirane” metode konzumacije odmah nakon otvaranja vrećice,

omogućuje vješanje, skladištenje i konzumaciju mesa u mnogo duljem vremenu, čak i do 12 mjeseci i to bez ikakvog rizika.

Opremljen naprednim sustavom upravljanja (touch screen color), upravlja pH-vrijednošću mesa,

te automatski podesivim temperaturom, vlagom, brzinom zraka i dimljenjem tijekom cijelog procesa zrenja.

Dry Age i izlaganje lumbalnih, četvrtina i cijelih polovica mesa na siguran, stručan i certificiran način, od 60 kg do 5000 kg mjesečno,

u vašem supermarketu, veleprodaji mesa, mesnici ili restoranu, svi hladnjaci za dozrijevanje mesa dobivaju licencu za  zrenje