Stroj za izradu sladoleda
Prikazuje se svih 5 rezultata
-
Stroj za proizvodnju sladoleda MANTECATORE 10
59.990,00 kn (+PDV) -
Stroj za proizvodnju sladoleda MANTECATORE 15
73.990,00 kn (+PDV) -
Stroj za proizvodnju sladoleda MANTECATORE 20
81.990,00 kn (+PDV) -
Stroj za proizvodnju sladoleda MANTECATORE 30
96.990,00 kn (+PDV) -
Stroj za proizvodnju sladoleda MANTECATORE 45
112.000,00 kn (+PDV)
Stroj za izradu sladoleda – izrađen od robusnog čelika INOX 18/10 jamči sigurnu i izdašnu proizvodnju vrhunskog sladoleda.
Stroj za izradu sladoleda, što je to i za što služi.
Dakle govorimo o stroju za izradu sladoleda onog zanatsko-slastičarskog – koji se ne proizvodi industrijski.
Proizvodni proces ZANATSKOOG sladoleda osjetljiv je i mora se obavljati profesionalnim strojem. Taj stroj je dobra investicija, jer omogućava amortizaciju u kratkom vremenu.
Stroj za izradu sladoleda je nezamjenjiv stroj, zajedno s pasterizatorom.
Da biste razumjeli za što se koristi stroj, dobro je znati da mu ime dolazi od španjolske riječi “mantequilla”.
Ovaj se izraz koristi u kuhinji kako bi ukazao na proces prerade onih sastojaka koji čine kremastu i dobro izmiješanu smjesu.
Što radi mantecatore tj “mantequilla”.?
U kontinuiranom ciklusu ovaj stroj mješa smjesu i radikalno je rashlađuje do -15 °.
Tijekom ovog procesa u smjesu koja se mješa ulazi zrak i postupno “napuhuje” smjesu koja sve više postaje SLADOLED.
Zahvaljujući ovom naglom padu temperature,smjesa će biti glatkija i homogenija,.