Select Page

GITARA za rezanje kolača

Prikazuje se svih 8 rezultata

GITARA za rezanje kolača su mehanički alati za rezanje slastica i ganaša na točno određenu dimenziju.PRAKTIČNO I NEIZOSTAVNO u pogonu.

Materijal izvedbe je alulegura lim – BAZA REZAČICE i INOX žica napeta u okviru – u funkciji rezanja. NE MRVI predmet rezanja.

Okvir sa žicama za rezanje lako se odvaja od BAZE rezačice te se lako pere i zamjenjuje drugim okvirom za rezanje na drugu dimenziju.

Jednostruka i MINI gitara služe isključivo za jednosmjerno rezanje.Ako se želi rezati na kocke cijelu slasticu treba zakrenuti

DVOSTRUKA gitara Vas rješava ovog okretanja – preklapanjem prvog a potom drugog okvira – SUKCESIVNO – postižete izrezanu kocku.

GITARA za rezanje kolača – nije podobna za rezanje tvrdih niti smrznutih proizvoda.Njima se mogu rezati samo meki kolači i ganaš pripravci.

DOBRO JE ZNATI

GITARA, rezač tijesta omogućuje vam rezanje čokoladnih krema, lisnatog tijesta, ganachea, smrznutih slastica i proizvoda od tijesta.

Gitara je dostupna u 3 različite verzije: mini, jednostruka i dvostruka.

Izmjenjivi okviri od nehrđajućeg čelika. RAZMAK između žica:
– 30 i 22,5 mm za Mini Chitarra.
– 37,5 • 30 • 22,5 • 15 • 7,5 mm za jednostruku i dvostruku gitaru.
Okviri dostupni u drugim veličinama na zahtjev.

Gitare imaju praktično postolje-pladanj za torte od nehrđajućeg čelika i komplet žica rezačica za zamjenu s alatom za pritezanje.