Select Page

Temperaturni šokeri

Prikazuje se svih 10 rezultata

Temperaturni ŠOKERI

Uređaj za brzo rušenje temperature ima široku primjenu u kuharstvu,slastičarstvu, posebno tretiranju ribe i morskih plodova.

Šoker ima dodatnu vrijednost kao neizostavna komponenta u sustavu COOK&CHILL.
Prvenstvenu ulogu ima u priječenju bakterio infilacije u hranu koju pripremate čime je definitivno no.1 u sustavu HACCP primjene sustava protekcije u tretmanu hrane.

Različite dimenzije temperaturnog šokera u sustavu ugostiteljske opreme u profesionalnoj ugostiteljskoj kuhinji – pokrivaju sve moguće kritične točke mogućih rizika u svim fazama temperaturnog tretiranja hrane

Svi uređaji su:

– Izvedba od INOX čeličnog lima.
– Ventilirano hlađenje
– Digitalna kontrola svih parametara sa TOUCH komandama.
– Dubinska sonda – ubodna.

PROŠIRITE MOGUĆNOSTI VAŠE KUHINJE

Temperaturni ŠOKERI,pomažu da skratite vrijeme pripreme hrane,te da planirate do savršenstva Vašu kartu.

Brzo hlađenje, konzerviranje, kisanje i kuhanje na niskim temperaturama su vaše tajno oružje.

Konzervirajte hranu do 4 puta dulje vremena i smanjite ostatke za 75% zahvaljujući temperaturnom šokeru.

Noćno kuhanje / potom šokiranje – optimizira rad, iskoristivši prednosti programiranog kuhanja, s unaprijed određenim, prilagodljivim ciklusima.