Select Page

Garderobni ormari za ugostiteljstvo

Prikazuje se svih 8 rezultata

Garderobni ormari za ugostiteljstvo važan element ugostiteljske opreme u Vašem lokalu.

Ovi elementi opreme su važni zbog zadovoljenja sanitarno-zdravstvenog standarda normativno propisanog.

Pozicija garderobe mora biti u blizini sanitarnog čvora kao funkcionalne cjeline iz koje djelatnik pristupa procesima u kuhinji.

Sanitarna ispravnost je također komponenta HACCP standarda koji se mora implementirati u pogonu za pripremu i serviranje hrane.

Garderobni ormari za ugostiteljstvo mogu biti opremljeni mnogostrukim tehničkim dodacima za povećanje sadržajnosti.

Materijal izrade ormara je čelični lim koji je antikorozivno obaja i zaštićen.

zbog rečenog ormare je moguće prati vodom i tretirati deterdžentima.

Pažljivim pregledom opisa ormara možete odabrati onaj koji zadovoljava Vaše ali zakonske zahtjeve.