Select Page

Bijeli uspravni zamrzivač 390

Bijeli uspravni zamrzivač 390 Bijeli uspravni zamrzivač od 300L s pravokutnom vanjskom ručkom. Opremljen grijanim staklenim vratima s dvostrukim kaljenim sigurnosnim staklom, statičkim sustavom hlađenja s fiksnim policama isparivača, bravom, samozatvarajućim vratima,...

INDUKCIJA-SUVREMENO KUHANJE.

Indukcija-suvremeno kuhanje je naš prijedlog da razmislite o uvođenju novih i suvremenih metoda kuhanja u Vašoj kuhinji. Hrana pripremljena na indukciji je DEFINITIVNO kvaliteta više .Indukcija je doista tehnološki iskorak u pripremi hrane i kvaliteti koju nudite u...

RESTORAN NA OTVORENOM

Iskoristi svoj slobodni prostor za RESTORAN NA OTVORENOM na kojem prostoru uz malo mašte i opreme i dobrog zalogaja – napravi zaradu. Krajem zimske sezone, vanjski prostori hotela namijenjeni su novim namjenama i spremni su prihvatiti nova postrojenja. Bazeni,...

HORECA sektor u porastu.

HORECA sektor u porastu poslovanja. Čine ga hoteli, restorani i kafići (ili ugostiteljske tvrtke) je jedan od najbrže rastućih sektora u svijetu, nakon turizma. Prema najnovijim izvješćima Europske zaklade za poboljšanje životnih i radnih uvjeta (EUROFOUND). Horeca...

Što je HACCP

Ako se želite približiti prehrambenoj industriji, kao poduzetnik, zaposlenik ili suradnik, apsolutno trebate znati što je HACCP . Trebate znati zašto je toliko VAŽAN za aktivnosti koje spadaju u lanac proizvodnje i distribucije hrane i pića. Poznavanje pravila...

Ugostiteljska oprema Rijeka

Ugostiteljska oprema Rijeka  ( u nastavku UGOOPREMA RI ) je trgovačko društvo za promet ugostiteljske opreme koje posluje u grupi MASTER OPREMA Poslovanje s ovim subjektom nosi mnoge pogodnosti.Pruža financijske i cjenovne BENEFITE. VIŠE NOVACA ZA INVESTIRANJE uz...