Select Page

Salamander za ugostiteljstvo

Prikazuje se svih 18 rezultata

Salamander za ugostiteljstvo – uređaj koji Vam sigurno treba u kuhinji ili fast food objektu.UREĐAJ S KOJIM JE LAKŠE !!!

Za što se salamander koristi u kuhinji?

Gratiniranje  povrća i krumpira
Dovršiti lazanje, kaneloni, pahuljice i pitu
Održavanje jela toplim i spremnim za posluživanje
Gratiniranje riba, školjkaša i rakova
Roštiljati ili finiširati meso : hamburgeri, odresci, kotlete
Karameliziranje i dorada deserta.

Koriste se za dovršavanje ili FINISHING hrane.Postoje dva oblika Salamandera. Jedan je ručni; drugi je poput pećnice.

Kakva je razlika između roštilja i salamendera? …

u kratkim opisnim crtama, salamander je roštilj na kojem toplina zrači prema dolje bilo pomoću plinskih grijača ili iz električnih.

Kod njega je zgodno što je smješten na razini očiju kuhara.

SAL se čak može koristiti za pečenje odrezaka, što je unatoč onome što mislite, odličan način za kuhanje odrezaka, usporedivo s roštiljem.

I k tomu bez opasnosti od ZAGORJEVANJA ili preprživanja.

Za delikatni komad ribe, poput fileta ribe ili nekog morskog ploda.

Brulanje sa SALOM  –  PEČENJE općenito, može biti čak bolje od roštiljanja.

Zatražite COOK BOOK od Vašeg dobavljača tj MCG -ea !!!