Select Page

Salamander za ugostiteljstvo

Prikazuje se 3 rezultata

Salamander za ugostiteljstvo – uređaj koji Vam sigurno treba u kuhinji ili fast food objektu.UREĐAJ S KOJIM JE LAKŠE !!!

Za što se salamander koristi u kuhinji?
Salamanderi su kuhinjski uređaji koji se koriste za pečenje,karamelizaciju, glaziranje, roštiljanje i tostiranje.

Koriste se za dovršavanje ili FINISHING hrane.Postoje dva oblika Salamandera. Jedan je ručni; drugi je poput pećnice.

Kakva je razlika između roštilja i salamendera? …

u kratkim opisnim crtama, salamander je roštilj na kojem toplina zrači prema dolje bilo pomoću plinskih grijača ili iz električnih.

Kod njega je zgodno što je smješten na razini očiju kuhara.

SAL se čak može koristiti za pečenje odrezaka, što je unatoč onome što mislite, odličan način za kuhanje odrezaka, usporedivo s roštiljem.

I KTOMU bez opasnosti od ZAGORJEVANJA ili preprživanja.

Za delikatni komad ribe, poput fileta ribe ili nekog morskog ploda.

Brulanje sa SALOM  –  PEČENJE općenito, može biti čak bolje od roštiljanja.

Zatražite COOK BOOK od Vašeg dobavljača tj MCG -ea !!!

WhatsApp WhatsApp