Select Page

Sanitarni rukoper

Prikazuje se svih 11 rezultata

Sanitarni rukoper obvezni sanitarni standard.Svaka zona u kuhinji bi morala imati sanitarni rukoper.Nakon svake radnje obrade SIROVE hrane treba oprati ruke.

Materijal izvedbe INOX čelični lim,ZIDNA lokacija.

Idealno – uz rukoper idu tekući sapun i ubrusi za brisanje ruku,dakle i manja kanta za odbaciti potrošeni ubrus.

Kratki rezime : JASNO NAM je da samo sa rukoperom nećemo proći – osim ako se ne odlučite za rukoper BioEKO.https://mastercatering.hr/proizvod/bioeco-rukoper-3u1/ ‎

Klasični rukoperi o kojima je ovdje riječ – opremljeni su odvodnim sifonom,okretnom slavinom i mehanizmom za iniciranje tijeka vode.

Naredni razred dodao je ovom rukoperu posudu za sapun i u podnožju posudu za ubruse.

Sve ove etape opremljenosti rukopera ovdje ćemo prikazati tehnički i cjenovno.Idealno bi bilo imati rukoper u svakoj zoni,kako smo to rekli.

Zona pripremu RIBE,MESA,POVRĆA,SLASTICA.Npr. kad uzmete u ruku jaje – kako znadete da nema salmonele.

Lijepo je imati povjerenja u svog dobavljača ali dovoljno je samo jednom da netko zašteka u lancu,a račun ide Vama.