Select Page

Sterilizatori noževa

Prikazuje se svih 7 rezultata

u profi kuhinji – Sterilizatori noževa su poziv na higijenu,primjenu HACCAP pravila i pravilnu odluku da nabavite jedan.

 ŠTO JE STERILIZACIJA

Sterilizacija znači uništavanje svih mikroorganizama
uključujući i bakterijske spore.
Cilj sterilizacije je osigurati potpunu odsutnost živih
organizama. Neki se predmet može smatrati sterilnim ako
je vjerojatnost prisutnih živih mikroorganizama manja od
1 : 1,000.000 (1 milijun).

Osim sterilizatori noževa,mi,MASTERcateringGASTRO nudimo cijeli raspon sterilizatora kako po veličini,tako i namjeni.

Sterilizirati se moraju JAJA zbog famozne salmonele,bilo bi dobro sterilizirati prostor slastičarnice – gdje se proizvode kreme.

Naravno da je pretažni značaj u sterilizaciji noževa – pogotovu onih MESARSKIH.Bitan je i redosljed !

Dakle,nakon pranja nož treba odmah sterilizirati,a tek onda npr u oštrač noževa – ima logike !

Sa ne sterilizirane oštrice,bakterije se sele u oštrač noževa i tada imate RASADNIK bakterija.

Dakle u procesu sterilizacije RASPORED radnji je iznimno važan.U suprotnom STERILIZATOR Vam suvišan – ima te ga a kao da ga nemate !

Pravilo br. 1   POŠTIVAJ REDOSLJED !

PRIJE UPORABE STERA PROČITAJTE UPUTU O KORIŠTENJU SPRAVE.