Select Page

KitchenAid stolna planetarna mješalica

Prikazuje se svih 3 rezultata

KitchenAid stolna planetarna mješalica  za pripremu i izradu više tipova zamjesa,pekarskog,slastičarskog kao i gastro zamjesa u restoranima,

Ove mješalice imaju TRI ALATA  – ŽICA mutilica iliti pjenjaču,KUKU i LOPATICU koja nije punog profila.

Dodatak u nazivu ” STOLNA ” označava poziciju ovog miksera, tj da se on zbog svoje veličine – postavlja na stol, zbog čega je prakitčan.

KitchenAid stolna planetarna mješalica  se nerijetko zovu i slastičarske miješalice – međutim temeljna značajka je planetarno okretanje sustava miješanja.

Ovakav način vrtnje daje optimalnu kvalitetu zamjesa kako onih konzistentnih također i onih SOFT zamjesa bitnih u slastičarstvu.

Planetarka je vrlo popularan alat u kuhinji. Ne znaju svi što je to, koje su joj osobitosti i zašto ga vrijedi koristiti.

Ovdje ćete naći sve što ste željeli znati o planetarki i njezinim značajkama.

Planetarka je kuhinjski robot široko korišten i cijenjen ne samo od strane profesionalnih kuhara, već i od domaćica koje vole dobru hranu.

Međutim, nije tako neobično pronaći ljude koji nemaju pojma što je planetarka.
Planetarka nije ništa drugo nego sredstvo za miješanje koje može (kao što to sugerira kategorija pripadnosti) miješati tekuće spojeve (za pripremu slatkiša), ali i čvrste zamjese, kisane i ne kisane zamjese.