Vakuum stroj - vanjsko vakumiranje

Prikazuje se svih 32 rezultata

Vakuum stroj – vanjsko vakumiranje – uređaj za vakumiranje i vakumsku pričuvu namirnica. Sačuvajte svježinu vašeg proizvoda!

Vakumirajte sirovu smrznutu hranu,kuhanu hranu,ribu,meso,povrće…možete vakumirati i hranu u tekućem stanju.

Juhe,kašice,minestrone,grah,balancane,variva,kuhano i sirovo zelje – zapravo sve što je jestivo.

Profesionalna vakumirka-uređaj za vakumiranje,obzirom na svoje dimenzije može biti od koristi i u kućnoj kuhinji.

Posebice su zgodne za APARTMANE gdje možete nuditi svojim gostima brzu,svježu i ukusno pripremljene obroke.

Vakumirke su idealni suradnici sa RONER kuhalima – ova kombinacija sliči FAST FOOD ponudi ali ovo je svježe,ukusno,NO FAT….ovo valja probati !

Zatražite B2B ponudu,gdje ćemo Vam odabrati vakumirku – RONER – i poslati Vam recepte za VAŠ POČETAK !!! 

Budite bez brige dat ćemo Vam dobru ponudu.

Uz vakuum stroj – vanjsko vakumiranje – nudimo i odgovarajuće vrećice a za slučaj kvara i brzu i učinkovitu servisnu podršku.

Za ovo priliku predlažemo VAKUMIRKE koje vakumiraju Vašu upravo skuhanu hranu u GN posudi 1/1 – koju ste tek izvadili iz konvektomata.

O ovoj mogućnosti ne želimo školovati konkurenciju već nam se obratite direktno.Ne prodajemo uređaj ako ga niste isprobali.

1. Vakumiranje hrane štedi vaše vrijeme

Stavite u vrećice i vakumirajte porcije hrane – 1 ili 2 obroka po vrećici i zamrznite.
Kad je vrijeme za kuhanje uzmite smrznutu porciju i kuhajte je onoliko vremena i na onoj temperaturi koju nalaže recept.

To je posebno korisno kada kuhate sous vide – ubacite potrebne obroke u svoje MasterCatering sous vide kuhalo,
– Večera je poslužena.

2. Vakumiranje hrane štedi vaše vrijeme

Kupnja mesa na veliko, dijeljenje na obroke i spremanje u zamrzivač omogućuje vam da imate svježe meso pri ruci do 6 mjeseci.

To dovodi do nevjerojatne uštede troškova pri kupnji mesa od onog kupovanja kad kupite meso danas i skuhate ga za danas !!!

3. Vakumiranje štiti i čuva hranu od bakterija

Vakumiranje sprečava rast plijesni ili bakterija.
Vakumiranje uskraćuje hrani kisik a plijesan i bakterije se ne mogu razvijati bez kisika.

4. Vakumiranje štiti hranu od dehidracije

Vakumiranje štiti hranu od dehidracije i “smrzotina” koje mogu nastati lošim položajem vakumiranog paketa u zamrzivaču.

“Smrzotina” u zamrzivaču nastaje kad vam voda uđe u hranu.

Vrećica za vakumiranje čuva hranu od kontakta sa zrakom, tako da vlaga ne može ispariti.

5. Vakumiranje produljuje rok trajanja

Rok trajanja vaše hrane znatno se produžuje kad je vakuumski zatvorite.
Hrana koja se zatvara vakuumom traje 3 do 5 puta dulje od hrane koja se čuva u plastičnim spremnicima.

Točna količina vremena trajanja hrane u vakuumskom zatvaranju ovisi o tome čuvate li u hladnjaku, zamrzivaču ili smočnici.

6. Hrana traje duže

Smrznuta hrana koja je vakuumski zatvorena traje u prosjeku 2-3 godine, dok će u prosjeku trajati 6-12 mjeseci, pohranjena na druge načine.
Većina vakuumski zatvorene hrane trajat će u hladnjaku 1-2 tjedna, što je puno dulje nego što je uobičajeno da hrana traje 1-3 dana ako se konvencionalno čuva u hladnjaku.

7. Učinkovita organizacija hrane

Vakuumsko brtvljenje omogućuje učinkovito, organizirano pakiranje. Vakumirana hrana zauzima manje mjesta u vašem hladnjaku ili zamrzivaču i lakše je uočite u hladnjaku..

8. Nema opeklina u zamrzivaču kod komornih brtvila za usisavanje

Vakuumsko brtvljenje osigurava hrani nepropusno okruženje, sprječavajući stvaranje kristala.
Vakuumsko brtvljenje zadržava vlagu u vašoj hrani dulje vrijeme.

Omogućujei vam uživanje u hrani koja ima svjež okus i nakon nekoliko mjeseci nakon što ste je spremili.

9. Vakuumski zatvorena hrana ima bolji okus

Vakuumsko brtvljenje zadržava vlagu, sokove i okus hrane. Primijetit ćete razliku u ukusu.

10. Vakuumski zatvoreno čuva hranu

Vakuumskim brtvljenjem uklanja se većina kisika, sprječavajući kemijske reakcije izazvane kisikom koje uzrokuju kvarenje hrane.

Također sprječava nakupljanje bakterija koje mogu pokvariti hranu.

WhatsApp WhatsApp