Opis
Vakuum uređaj VAC302mm
Uređaj se koristi za koristi za pakiranje proizvoda po vakuumskim tretmanom.
Model je savršen za male OPG proizvodne pogone, supermarkete i restorane.
Vakuumsko pakiranje štiti proizvode od oksidacije i rasta bakterija, čuva njihovu boju, miris, okus i povećava rok trajanja.
Pogledaj OVDJE važne detalje.
Pogledaj OVDJE ostatak ponude vakuum uređaja
Vakuum uređaj VAC302mm
Materijal kućišta: nehrđajući čelik.
Premazano zaštitnom bijelom bojom
Vrijeme usisavanja 10-20 sek.
Koriste se vakumske vrećice
Uključeno je 5 paketa veličine 23×28 cm
Priključak 220/1/50 Hz
Snaga uređaja 0.1 Kw
Dimenzije 410 x 201 x 87 mm
1. Vakumiranje hrane štedi vaše vrijeme
Stavite u vrećice i vakumirajte porcije hrane – 1 ili 2 obroka po vrećici i zamrznite.
Kad je vrijeme za kuhanje uzmite smrznutu porciju i kuhajte je onoliko vremena i na onoj temperaturi koju nalaže recept.
To je posebno korisno kada kuhate sous vide – ubacite potrebne obroke u svoje MasterCatering sous vide kuhalo,
– Večera je poslužena.
2. Vakumiranje hrane štedi vaše vrijeme
Kupnja mesa na veliko, dijeljenje na obroke i spremanje u zamrzivač omogućuje vam da imate svježe meso pri ruci do 6 mjeseci.
To dovodi do nevjerojatne uštede troškova pri kupnji mesa od onog kupovanja kad kupite meso danas i skuhate ga za danas !!!
3. Vakumiranje štiti i čuva hranu od bakterija
Vakumiranje sprečava rast plijesni ili bakterija.
Vakumiranje uskraćuje hrani kisik a plijesan i bakterije se ne mogu razvijati bez kisika.
4. Vakumiranje štiti hranu od dehidracije
Vakumiranje štiti hranu od dehidracije i “smrzotina” koje mogu nastati lošim položajem vakumiranog paketa u zamrzivaču.
“Smrzotina” u zamrzivaču nastaje kad vam voda uđe u hranu.
Vrećica za vakumiranje čuva hranu od kontakta sa zrakom, tako da vlaga ne može ispariti.
5. Vakumiranje produljuje rok trajanja
Rok trajanja vaše hrane znatno se produžuje kad je vakuumski zatvorite.
Hrana koja se zatvara vakuumom traje 3 do 5 puta dulje od hrane koja se čuva u plastičnim spremnicima.
Točna količina vremena trajanja hrane u vakuumskom zatvaranju ovisi o tome čuvate li u hladnjaku, zamrzivaču ili smočnici.
6. Hrana traje duže
Smrznuta hrana koja je vakuumski zatvorena traje u prosjeku 2-3 godine, dok će u prosjeku trajati 6-12 mjeseci, pohranjena na druge načine.
Većina vakuumski zatvorene hrane trajat će u hladnjaku 1-2 tjedna, što je puno dulje nego što je uobičajeno da hrana traje 1-3 dana ako se konvencionalno čuva u hladnjaku.
7. Učinkovita organizacija hrane
Vakuumsko brtvljenje omogućuje učinkovito, organizirano pakiranje. Vakumirana hrana zauzima manje mjesta u vašem hladnjaku ili zamrzivaču i lakše je uočite u hladnjaku..
8. Nema opeklina u zamrzivaču kod komornih brtvila za usisavanje
Vakuumsko brtvljenje osigurava hrani nepropusno okruženje, sprječavajući stvaranje kristala.
Vakuumsko brtvljenje zadržava vlagu u vašoj hrani dulje vrijeme.
Omogućujei vam uživanje u hrani koja ima svjež okus i nakon nekoliko mjeseci nakon što ste je spremili.
9. Vakuumski zatvorena hrana ima bolji okus
Vakuumsko brtvljenje zadržava vlagu, sokove i okus hrane. Primijetit ćete razliku u ukusu.
10. Vakuumski zatvoreno čuva hranu
Vakuumskim brtvljenjem uklanja se većina kisika, sprječavajući kemijske reakcije izazvane kisikom koje uzrokuju kvarenje hrane.
Također sprječava nakupljanje bakterija koje mogu pokvariti hranu.
11. Vakuumski zatvoreno čuva hranu svježom
Vakuumsko brtvljenje sprječava da hrana dobije sluzav film ili loš miris.
12. Skladištite tekućine lako vakuumski zatvorene
Stavite tekućinu na nekoliko sati u zamrzivač da se malo stvrdne.
Zatim stavite djelomično smrznutu tekućinu u vakum vrećicu, ostavljajući na vrhu mjesta za brtvljenje.
13. Ostaci vakuumske brtve
Ostatke hrane od obroka odmah zatvorite vakuumom.
To eliminira potrebu za bacanjem dijela obroka kojeg niste pojeli.
Ne konzumirane dijelove zamrznite i trajat će mjesecima –
Izvucite ga nekoliko tjedana kasnije kao obrok koji je svježeg okusa.
14.Savjet:
kako biste na najbolji način iskoristili svježinu hrane, na vrećicu napišite datum nakon što je vakuumski zatvorite.
Možete pratiti kada je pohranjen i kada ste ga jednom odmrznuli pa ponovo smrznuli.
15.Savjet:
Da biste produžili vijek trajanja hrane, temeljito je očistite prije spremanja.