Temperaturni šokeri - ISA Italija
Prikazuje se svih 5 rezultata
-
Temperatorni šoker RV sladoled T5 ISA
26.890,00 kn (+PDV) -
Temperatorni šoker RV sladoled T8 ISA
35.690,00 kn (+PDV) -
Temperatorni šoker RV sladoled T8 OR ISA
42.990,00 kn (+PDV) -
Temperatorni šoker RV sladoled T12 ISA
43.990,00 kn (+PDV) -
Temperatorni šoker RV sladoled T16 ISA
62.390,00 kn (+PDV)
Temperaturni šokeri ISA Italija vrhunski uređaji za brzo snižavanje temperature izvrsno sredstvo u procesu izrade sladoleda.
Ne samo sladoleda već i mnogih drugih proizvoda. slastičarskih krema i ostalih proivoda kao što su čokoladne forme,nadjevi,marmelade…
Bitno je istaći da temperaturni šokeri ISA Italija imaju mogućnost dodatne zaštite Vašeg osjetljivog proizvoda.
Tu naročito mislimo na GERMICIDNU lampu – uređaj koji dodatno osigurava da će Vaš proizvod biti dodatno zaštićen od bakterijske opasnosti.
Ova GERMICIDNA lampa je zapravo UV lampa u unutrašnjost šokera koja Vas dodatno čini bezbrižnim.
Nakon svakog okončanog procesa proizvodnje sladoleda – sladoled izlazi iz LABO PROCESORA NA TEMPERATURI od -12°C.
Ovo je idealna temperatura – nerijetko tu se događa da tempera bude i -10° C a tada već imamo problem.
KAKO SPASITI VOLUMEN I GLATKOST SLADOLEDA ?
Dakle,odmah nakon što ste naponili banjicu sladoleda s njom u ŠOKER i postupite prema uputstvu koje se dobiva uz šoker.
Nakon ŠOKIRANJA – sladoled bi bilo dobro nek 24 ure odleži u LEDENICI ZA SLADOLEDNU PRIČUVU – pogledaj ovdje !
Ovakovim redoslijedom postigli ste najbolji mogući tretman za Vaš sladoled i osigurali visoku kvalitetu i ZDRAVSTVENU ISPRAVNOST sladoleda.