Select Page

Temperaturni šokeri - ISA Italija

Prikazuje se svih 5 rezultata

Temperaturni šokeri ISA Italija vrhunski uređaji za brzo snižavanje temperature izvrsno sredstvo u procesu izrade sladoleda.

Ne samo sladoleda već i mnogih drugih proizvoda. slastičarskih krema i ostalih proivoda kao što su čokoladne forme,nadjevi,marmelade…

Bitno je istaći da temperaturni šokeri ISA Italija imaju mogućnost dodatne zaštite Vašeg osjetljivog proizvoda.

Tu naročito mislimo na GERMICIDNU lampu – uređaj koji dodatno osigurava da će Vaš proizvod biti dodatno zaštićen od bakterijske opasnosti.

Ova GERMICIDNA lampa je zapravo UV lampa u unutrašnjost šokera koja Vas dodatno čini bezbrižnim.

Nakon svakog okončanog procesa proizvodnje sladoleda – sladoled izlazi iz LABO PROCESORA NA TEMPERATURI od -12°C.

Ovo je idealna temperatura – nerijetko tu se događa da tempera bude i -10° C a tada već imamo problem.

KAKO SPASITI VOLUMEN I GLATKOST SLADOLEDA ?

Dakle,odmah nakon što ste naponili banjicu sladoleda s njom u ŠOKER i postupite prema uputstvu koje se dobiva uz šoker.

Nakon ŠOKIRANJA – sladoled bi bilo dobro nek 24 ure odleži u LEDENICI ZA SLADOLEDNU PRIČUVU – pogledaj ovdje !

Ovakovim redoslijedom postigli ste najbolji mogući tretman za Vaš sladoled i osigurali visoku kvalitetu i ZDRAVSTVENU ISPRAVNOST sladoleda.