Opis
Vakuum uređaj MC408mm-650W
Potpuno automatski ciklus pakiranja
Mali stolni model s lijepom završnom obradom
Kućište od nehrđajućeg čelika
Prozirni poklopac PMMA
Dvostruka crpka
Maksimalni vakuum 0,96 mbar
Funkcija pulsnog vakuuma za meke proizvode
Kratko vrijeme brtvljenja od 2 sekunde
Digitalna upravljačka ploča
Dimenzije zaptivne šipke: 408 x 5 mm
Stoji na četiri gumene noge
Lako se čisti
Neto težina: 7,5 kg
Dimenzije: Š490 x D260 x V125 mm
Napon230V / 50Hz / 1faza – SNAGA 670 W
Vakuum uređaj MC408mm-650W – OBVEZNO KORISTITI HRAPAVE VREĆICE !!
Uređaj se koristi za pakiranje proizvoda pod vakuumskim tretmanom.
Model je savršen za male OPG proizvodne pogone, supermarkete i restorane.
Vakuumsko pakiranje štiti proizvode od oksidacije i rasta bakterija, čuva njihovu boju, miris, okus i povećava rok trajanja.
Pogledaj OVDJE važne detalje.
Pogledaj OVDJE ostatak ponude vakuum uređaja
1. Vakumiranje hrane štedi vaše vrijeme
Stavite u vrećice i vakumirajte porcije hrane – 1 ili 2 obroka po vrećici i zamrznite.
Kad je vrijeme za kuhanje uzmite smrznutu porciju i kuhajte je onoliko vremena i na onoj temperaturi koju nalaže recept.
To je posebno korisno kada kuhate sous vide – ubacite potrebne obroke u svoje MasterCatering sous vide kuhalo,
– Večera je poslužena.
2. Vakumiranje hrane štedi vaše vrijeme
Kupnja mesa na veliko, dijeljenje na obroke i spremanje u zamrzivač omogućuje vam da imate svježe meso pri ruci do 6 mjeseci.
To dovodi do nevjerojatne uštede troškova pri kupnji mesa od onog kupovanja kad kupite meso danas i skuhate ga za danas !!!
3. Vakumiranje štiti i čuva hranu od bakterija
Vakumiranje sprečava rast plijesni ili bakterija.
Vakumiranje uskraćuje hrani kisik a plijesan i bakterije se ne mogu razvijati bez kisika.
4. Vakumiranje štiti hranu od dehidracije
Vakumiranje štiti hranu od dehidracije i “smrzotina” koje mogu nastati lošim položajem vakumiranog paketa u zamrzivaču.
“Smrzotina” u zamrzivaču nastaje kad vam voda uđe u hranu.
Vrećica za vakumiranje čuva hranu od kontakta sa zrakom, tako da vlaga ne može ispariti.
5. Vakumiranje produljuje rok trajanja
Rok trajanja vaše hrane znatno se produžuje kad je vakuumski zatvorite.
Hrana koja se zatvara vakuumom traje 3 do 5 puta dulje od hrane koja se čuva u plastičnim spremnicima.
Točna količina vremena trajanja hrane u vakuumskom zatvaranju ovisi o tome čuvate li u hladnjaku, zamrzivaču ili smočnici.
6. Hrana traje duže
Smrznuta hrana koja je vakuumski zatvorena traje u prosjeku 2-3 godine, dok će u prosjeku trajati 6-12 mjeseci, pohranjena na druge načine.
Većina vakuumski zatvorene hrane trajat će u hladnjaku 1-2 tjedna, što je puno dulje nego što je uobičajeno da hrana traje 1-3 dana ako se konvencionalno čuva u hladnjaku.
7. Učinkovita organizacija hrane
Vakuumsko brtvljenje omogućuje učinkovito, organizirano pakiranje. Vakumirana hrana zauzima manje mjesta u vašem hladnjaku ili zamrzivaču i lakše je uočite u hladnjaku..
8. Nema opeklina u zamrzivaču kod komornih brtvila za usisavanje
Vakuumsko brtvljenje osigurava hrani nepropusno okruženje, sprječavajući stvaranje kristala.
Vakuumsko brtvljenje zadržava vlagu u vašoj hrani dulje vrijeme.
Omogućujei vam uživanje u hrani koja ima svjež okus i nakon nekoliko mjeseci nakon što ste je spremili.
9. Vakuumski zatvorena hrana ima bolji okus
Vakuumsko brtvljenje zadržava vlagu, sokove i okus hrane. Primijetit ćete razliku u ukusu.
10. Vakuumski zatvoreno čuva hranu
Vakuumskim brtvljenjem uklanja se većina kisika, sprječavajući kemijske reakcije izazvane kisikom koje uzrokuju kvarenje hrane.
Također sprječava nakupljanje bakterija koje mogu pokvariti hranu.