Select Page

Ugostiteljska oprema WEB SHOP

Ugostiteljska oprema web shop -tvrtke OPREMA MASTER je mjesto gdje se ugodno kupuje i komunicira.

Brandovi koje nudimo mogu biti uvršteni na ovu stranicu samo po uvjetom da ispune dva uvjeta – a t i uvjeti su CIJENA i KVALITETA.

 Ugostiteljska oprema web shop CIJENA I KVALITETA

Ako netko može prigovoriti cijeni i kvaliteti proizvoda ISA prvo neka posjeti stranice i katalog ovoga renomiranog proizvođača https://www.isaitaly.com/ a nakon toga bismo zamolili da nam ostavite Vaše utiske na info@mastercatering.hr !

Isto bismo rekli za proizvode grupacije Ice TEAM u kojoj je leader glasoviti CARPIGIANI bez kojeg nebi bilo sladoleda – bar ne ovako dobrog.https://www.carpigiani.com/

MasterCateringGastro LEADER u prodaji profesionalne ugostiteljske opreme.Mi smo trgovina sa najviše najkvalitetnijih brandova na jednom mjestu.

ZAŠTO LUTATE ??? KAD SVE MOŽETE  NAĆI na jednom mjestu UGOSTITELJSKA OPREMA RIJEKA !!!

Ovo nije tek samohvalna floskula – već osvjedočena stvarnost – stvarana dugogodišnjim radom,građenjem povjerenja i bliskih poslovnih kontakata.

Jedina smo istinska B2B tvrtka  na hrvatskom tržištu sa 29 godišnjom tradicijom i preko 200 dobavljača artikala za profesionalnu ugostiteljsku opremu.

BUSINESStoBUSINESS – koncept poslovnog odnosa koji smo formirali u DISTRIBUZIONE GRANDI IMPIANTI. Mjesto u kojem smo godinama stjecali znanja i vještine neophodne za kretanje u ovom poslu.

Kako bismo što vjernije služili našem klijentu prolazili smo 100 tine tečajeva i kuharskih prezentacija te stekli diplomu

CUCINA PERFETTA ITALIANA

Jedini iz Hrvatske imali smo tu čast družiti se i učiti od vrhunskih talijanskih eksperata.

Uskoro ćemo na našoj stranici instalirati galeriju priznanja i ostvarenih kontakata – koji nas čine različitim od ostalih.Svrha ovog poteza je stvoriti kod Vas . našeg klijenta osjećaj da kod nas ima sigurnost.

Ugostiteljska oprema web shop-tvrtke  UGOSTITELJSKA OPREMA RIJEKA ima ideju i težnju postati komunikacijskim pointom za razmjenu roba i usluga.

ŠTO TO ZNAČI ?

To znači da ćete preko naše stranice moći ponuditi Vašu polovnu opremu.

Kupcima koji svakodnevno pretražuju  – razne stranice ne bi li našli nešto povoljno.

USKORO ćete se na našoj stranici moći susresti sa simbolom pout ovakvog KOJI će Vas upozoriti da otvaramo novi fragment trgovine ili poslovanih prilika za Vas.