Iskoristi svoj slobodni prostor za RESTORAN NA OTVORENOM na kojem prostoru uz malo mašte i opreme i dobrog zalogaja – napravi zaradu.

Krajem zimske sezone, vanjski prostori hotela namijenjeni su novim namjenama i spremni su prihvatiti nova postrojenja.

Bazeni, terase, vrtovi, dvorišta mogu postati savršeni okviri za predivne događaje, gdje hrana postaje pravi protagonist.

Unapređenje vanjskog okruženja uvelike poboljšava imidž hotela i smještajnih objekata.

Omogućuje da svojim gostima pruže priliku da u potpunosti provedu svoj boravak.

Kada su dostupni veliki prostori, neophodno je učiniti ih pristupačnim i pristupačnim, usvajanjem različitih rješenja.

Vrtove i terase možete pretvoriti u posebna mjesta koja nude izvrsnu uslugu cateringa (počevši od doručka do aperitiva i tematskih večeri).

Uz nekoliko trikova moguće je iskoristiti proljetne i ljetne sezone i potencijal vanjskih okruženja.

To ćete postići kreirajući posebne aranžmane  ALI UVIJEK TO ČINITE u skladu sa slikom Vašeg okruženja.

BUDI PRAKTIČAN.

Vrlo profitabilno rješenje JE ono kojim je moguće dovesti kuhinju van -nudeći ekskluzivne menije u projektu RESTORAN NA OTVORENOM.

Organizacija vanjskog restorana zahtijeva dodatnu brigu i pažnju, osobito u pogledu higijene i čistoće.

Položaji rezervirani za hranu za kuhanje moraju biti pokriveni a SLIJEDOVI moraju biti posluženi brzo, kako bi se spriječilo padanje insekata.

Rješavajući ove male, ali neugodne nedostatke, također korištenjem specifičnih alata i rješenja, moguće je jamčiti besprijekornu uslugu.

Što se tiče kulinarske ponude, idealno bi bilo predložiti posebne menije koji se razlikuju od onih koje UOBIČAJENO nudite..

Vanjska kuhinja omogućuje vam pripremu posebnih jela, kao što su meso i riba s roštilja, ili svježe jela s sezonskim namirnicama.

Važno je izbjegavati duge i naporne pripreme.

Što se tiče opreme potrebne za OVU AKCIJU, važno je odabrati kuhinje na otvorenom koje odgovaraju tipu predloženog jelovnika.

Dimenzije moraju biti male, kako bi se optimizirao raspoloživi prostor i omogućilo slobodno kretanje osoblja i gostiju.

Jednostavna, bitna i moderna rješenja dostupna su na tržištu, ne zanemarujući važne aspekte kao što su praktičnost i funkcionalnost.

Primjerice, ploča za kuhanje s pušačem omogućuje pripremu jela za sve ukuse, kako na slabijoj toplini za tradicionalnije nepce.

Scenografija za RESTORAN NA OTVORENOM

Drugi aspekt koji se ne smije podcjenjivati ​​je SCENSKI UČINAK koji se može postići uzimanjem ugostiteljske usluge izvana.

Prikazivanje kuhara na poslu SHOW COOKING svakako je oblik zabave za goste.

Na taj način kupci mogu ne samo cijeniti talent i profesionalnost kuhara, nego i zadovoljiti njihovu znatiželju i otkriti trikove zanata

posluga na terasi MASTERcateringGASTRO ideje

WhatsApp WhatsApp