Select Page

Ručni rezač raznog povrća MS-V

138,00  (+PDV)

  • JAMSTVO 12 mjeseci
  • ROK DOSTAVE 2 do 10 dana
  • DOSTAVA ORGANIZIRANA  DO KUPCA !!!

 

Opis

Ručni rezač raznog povrća MS-V –  OPIS PROIZVODA !!!

Višenamjenska sjeckalica za povrće i voće: višenamjenska komercijalna sjeckalica za povrće, posebno za voće i povrće. Odličan izbor u restoranima, hotpot restoranima, kantinama, kafeterijama itd.
Čvrst materijal i konstrukcija: Tijelo kockice za povrće izrađeno je od lagane i čvrste legure lijevanog aluminija za lako prenošenje i izdržljivost. Oštrica od nehrđajućeg čelika 420 oštra je i čvrsta, dizajnirana za brzo rezanje.
3/16″ Ravnomjerno rezanje: Debljina reza: 3/16″ mm. Prvi put rezati na ploške mesa, drugi put rezati na trakice, a treći put rezati na kocke. Morate ponoviti korake i tada možete dobiti različita stanja mesa.
Nadograđena ručka i stabilne nogice: ergonomska ručka koja se spušta usvaja princip poluge kako bi uštedjela vaš rad i vrijeme. Četiri neklizajuće gumene noge smanjuju vibracije zbog svoje elastičnosti, čineći proces rezanja glatkim.
Čišćenje je lako: Oštrica se lako može odvojiti odvrtanjem gumba ili vijaka. S ovim dizajnom ove komponente možete čistiti odvojeno i bez napora.

Ručni rezač raznog povrća MS-V – TEHNIČKI PODATCI :

Izdržljiva konstrukcija od nehrđajućeg čelika
Snažan i praktičan potiskivač
Jedinica noža je uklonjiva
Snažne usisne noge koje drže stroj na mjestu
Jednostavan za higijensko čišćenje
Neto težina: 19 kg
Dimenzije uređaja: 440 x 500 x 370 mm
Debljina kriške: do 4,8 mm

Pogledajte ovdje i ostale strojeve za rezanje rajčice i ostalog mekanog povrća za salate.

Nešto više o temi

Ovaj rezač  praktičan jer ga se može koristiti u svakom dijelu kuhinje. Lako je prenosiv jer nije niti velik niti težak može ga se postaviti na radni stol, odraditi potrebnu operaciju te ukloniti.

Nije velik, ne zauzima puno mjesta, operite ga mlačnom vodom nakon upotrebe, pobrišite ga krpom i odložite na nekakvo mjesto – gdje ne smeta.

Nožići za rezanje se lako mijenjaju a i njih nakon upotrebe treba oprati i osušene spremiti. Prilikom pranja ovih noževa OPREZ !!! – njihove ukrižane oštrice mogu porezati prste, naš je prijedlog da ih perete četkom tipa BRUŠKIN.

Svakako treba upotrijebiti deterdžent – ali najsigurnije ih oprati u perilici suđa u košari za pranje bešteka.

Meni osobno je ovaj tip rezača najbolje montirati na zid jer tu nikada nikome neće smetati ispod rezača treba postaviti neku zdjelicu u koju će padati izrezani krumpir.

Dodatne informacije

Izaberite STROJ i dodatni MREŽICE ZA REZANJE

Rezač CF-5 (12x12mm), Mrežica (12x12mm), Mrežica ( 8×8 mm)