Opis
Ručni rezač raznog povrća MS – OPIS PROIZVODA !!!
Teški aluminijski okvir: ovaj standardni rezač povrća izrađen je od izdržljivog aluminija te je kompaktan, robustan i jednostavan za čišćenje.
Pojačani aluminijski okvir olakšava stabilnost stroja.
Oštri noževi: rezač rajčica reže posebno razvijen set oštrica od nehrđajućeg čelika za hranu, s kojim se 12 rajčica može izrezati čak i na kriške debljine 1 do 3 cm u jednoj minuti.
Oštrice oštre poput žileta su prednapete kako bi se osigurala maksimalna preciznost i izbjeglo zatezanje. Oštrice se mogu ukloniti radi lakšeg čišćenja.
Okomite i vodoravne ručke: dostupne su ergonomska okomita i vodoravna ručka pomoću kojih možete jednostavno primijeniti silu na standardni rezač.
Sigurnost i stabilnost: zaštitni uređaji štite vaše ruke tijekom rada. Četiri gumene noge učinkovito sprječavaju klizanje komercijalnog rezača rajčice kako bi se osigurala maksimalna stabilnost.
Široka primjena: ovaj višenamjenski rezač rajčica idealan je za rezanje rajčica, luka, češnjaka, krastavaca, jagoda, gljiva i drugog povrća i voća. Savršen za držanje kriški svježeg povrća pri ruci za hamburgere, podloge, salate, sendviče, stolove za pripremu i pladnjeve za začine.
Ručni rezač raznog povrća MS – TEHNIČKI PODATCI :
Izdržljiva konstrukcija od nehrđajućeg čelika
Snažan i praktičan potiskivač
Jedinica noža je uklonjiva
Snažne usisne noge koje drže stroj na mjestu
Jednostavan za higijensko čišćenje
Neto težina: 4 kg
Dimenzije uređaja: 360 x 153 x 230 mm
Debljina kriške: do 2,5 cmm
Pogledajte ovdje i ostale strojeve za rezanje rajčice i ostalog mekanog povrća za salate.
Nešto više o temi
Ovaj rezač praktičan jer ga se može koristiti u svakom dijelu kuhinje. Lako je prenosiv jer nije niti velik niti težak može ga se postaviti na radni stol, odraditi potrebnu operaciju te ukloniti.
Nije velik, ne zauzima puno mjesta, operite ga mlačnom vodom nakon upotrebe, pobrišite ga krpom i odložite na nekakvo mjesto – gdje ne smeta.
Nožići za rezanje se lako mijenjaju a i njih nakon upotrebe treba oprati i osušene spremiti. Prilikom pranja ovih noževa OPREZ !!! – njihove ukrižane oštrice mogu porezati prste, naš je prijedlog da ih perete četkom tipa BRUŠKIN.
Svakako treba upotrijebiti deterdžent – ali najsigurnije ih oprati u perilici suđa u košari za pranje bešteka.
Meni osobno je ovaj tip rezača najbolje montirati na zid jer tu nikada nikome neće smetati ispod rezača treba postaviti neku zdjelicu u koju će padati izrezani krumpir.