Opis
Rezač povrća – BIG CUT 231852
Dizajniran za rezanje velikih količina
povrće.
Veliki otvor za unos velikog povrća, do ø 170 mm.
Mali ulaz za dugo povrće, tj. Mrkvu,
krastavci do ø 55 mm.
Tijelo rezačice od lijevanog materijala
aluminij, donji dio je izrađen od
ne INOX čelika
Prikladna ručka za prešanje.
Zračno hlađeni motor visokih mogućnosti
Tipke STOP, START niskog napona (24 V).
2 sigurnosna sustava: rezač se isključuje
podizanjem ručke za potisak i nakon podizanja
gornjeg poklopca posude.
Poslije spuštanja ručke za prešanje, rezačica se
pokreće se automatski.
Jednostavna i brza zamjena diskova za rezanje.
ISPORUČUJU SE 5 reznih diskova GRATIS !!!
Disk za kriške od 2 mm (disk s 3 oštrice)
Disk za kriške od 4 mm (disk s 3 oštrice)
Disk za struganje/mrvljenje 3 mm
Disk za struganje/mrvljenje 3 mm
Disk za struganje/mrvljenje 3 mm
Disk za evakuaciju.
Postava stolna na 4 gumene protuklizne noge
TEHNIČKE ZNAČAJKE – Rezač povrća – BIG CUT 231852
Brzina: 300 o / min.
Napon: 220/1/50 mm
Snaga rezačice; 750W = 1ks
Težina: 25 kg.
Dimenzije: 500x250x470 mm
Pogledaj OVDJE ostatak naše ponude i izvornu datoteku ove rezačice HEAVY DUTY.
Što se tiče rezanja povrća za velike količine, ručni postupci su neučinkoviti.
Također se povećavaju troškovi potrošeni na rezanje povrća i pripremu hrane.
Kuhari na televiziji ostavljaju dojam da je to lak zadatak, jer vrlo brzo režu voće i povrće.
Kako bi automatizacijom olakšali svakodnevni posao, strojevi za rezanje povrća se razvijaju i razvijaju.
Različite vrste stilova rezanja potrebne su za različite vrste jela i stilove kuhanja.
Tipovi rezanja koje ne možete izvesti RUČNO: allumete cut, julienee cut, batonette cut, brunoise cut, macedoine cut, small dice, medium dice, large dice, kriška, paysanne, parisienne, olivette , noisette, chateau, concasse, sjeckanje, mljevenje, Emincer i usitnjavanje.
ZATO POTROŠITE MALO VIŠE NOVAC – NEGO CIJELI DAN SE MALTRETIRATI !!!