Opis
Vakuum POD ZVONOM model VAC 400
– Dizajniran za pakiranje hrane i tehničkih proizvoda.
– Tijelo i komora izrađeni su od INOX aisi 304 nehrđajućeg čelika.
– moguće je pakirati KRUTU i hranu u TEKUĆEM stanju.
– kupolasti poklopac dopušta pakiranje VISOKIH PREDMETA !!.
– Visokokvalitetni i trajni prozirni poklopac omogućava vizualni prikaz
i kontrolu postupka pakiranja.
– brtva u obliku slova V koja jamči visoku zapremnost.
– Digitalni zaslon.
– Lako za korištenje. Automatski rad.
– Podesivo vrijeme brtvljenja.
– Indikator tlaka.
Vakuum POD ZVONOM model VAC 400 – TEHNIČKE ZNAČAJKE :
Priključak 220/1/50 Hz
Snaga motora 750 W
LEM traka duljine 390 mm
LEM traka širine 5 mm
Uljno hlađena pumpa kapaciteta m3/h : 20,0
Uljna pumpa radi pod visokim tlakom od 100 mbar
izuzetno je brza i učinkovita.
Dimenzije vacuum sobe 400х420х65 mm
Dimenzije stroja 540x490x500 mm.
Vidi ovdje uređaje za vakumiranje pod zvonom, kao i izvorne podatke brenda HENDI
Kako odabrati vakuumsku pakirku za hranu?
Kako biste odabrali najbolju vakuumsku pakirku za svoju tvrtku, razmislite što očekujete od stroja.
Pod zvonom i na otvorenom (kako se najčešće nazivaju pakirke) su vaša dva glavna izbora,
a koji ćete odabrati ?
svodi se na to koliko brtvljenja namjeravate napraviti tjekom dana,
želite li pakirati također i tekućine
i konačno vaš proračun.
Reducing food waste and spoilage is important to any foodservice operation, and using a vacuum sealer is a great way to do just that! Vacuum packed products can last up to 3-5 times longer than non-packaged foods, and they will also taste fresher because you’re removing most of the factors that cause them to break down. Be sure to check out our commercial vacuum sealer reviews as well!