Select Page

Plinska stolna friteza 8+8 litara

760,00  (+PDV)

  • JAMSTVO 12 mj.
  • ROK DOSTAVE cca 30 dana !!!
  • DOSTAVA ORGANIZIRANA DO KUPCA !!!

Za cijenu pošaljite upit na info@mastercatering.hr

Opis

Plinska stolna friteza 8+8 litara –  OPIS PROIZVODA :

Materijal izvedbe INOX čelični lim
Friteza ima odvojiv uljni bazen – za pražnjenje ulja i pranje.
Upravljanje s mehaničkim termostatom na 8 temperaturnih nivoa
Raspon temperature od +110 do +190°C po svakom koritu friteze.
Piezo baterijski upaljač plinskog plamena za svako korito posebni !
Svjetlosni signal povezan s termostatom
Sigurnosni plinski ventil : NO FLAME – STOP GAS
Isporučuje se 1 košarica za friganje po koritu
Postavljeno na 4 gumi nogice

Plinska stolna friteza 8+8 litara –  TEHNIČKI OPIS PROIZVODA :

Neto težina friteze : 19,00 kg
Min. Zapremina ulja: 1 x 6,0 litara ulja po koritu
Maks. Zapremina ulja: 1 x 7,20 litara ulja po koritu
Kapacitet pomfrita: 1,10 kg stick 8 mm po koritu
Dimenzije košare: Š190 x D210 x V95 mm
Dimenzije uređaja: Š660 x D540 x V370 mm
Ukupna plinska snaga: 7,0 kW ili 7056 kcal. po koritu
Potrošnja plina u kontinuiranom radu 0,68 m3/h po koritu

Pogledaj ovdje sve FAST FOOD friteze iz naše ponude.

Nešto više o temi FAST FOOD vezano za stolne friteze.

Restoran brze hrane,

poznat i kao restoran brze usluge (QSR) u industriji, specifična je vrsta restorana koji poslužuje brzu hranu i ima minimalnu uslugu stolova.
Hrana koja se poslužuje u restoranima brze hrane obično je dio “mesno-slatke prehrane”, nudi se s ograničenog jelovnika, kuha unaprijed u rinfuzi i drži vrućom, gotovom i pakira se po narudžbi.
Obično je dostupna za ponijeti, iako je tendencija sjedenje i konzumacija u restoranu.
Restorani brze hrane obično su dio lanca restorana ili franšize koji osiguravaju standardizirane sastojke i / ili djelomično pripremljenu hranu i zalihe u svaki restoran putem kontroliranih kanala opskrbe.

Prvi restorani brze hrane nastali su u Sjedinjenim Državama s White Castle restoranom iz 1921. godine.
Danas su američki lanci brze hrane poput McDonald’sa (nastao cca 1940) i KFC (približno 1952) multinacionalne korporacije s prodajnim mjestima širom svijeta.

Varijacije koncepta restorana brze hrane uključuju brze ambulantne restorane i ugostiteljske kamione. Brzi ambulatni restorani imaju veće omjere za sjedenje.
Ovdje se nudi hibrid između usluga tipičnih u restoranima brze hrane i tradicionalnih restorana s uslugom stolova.
Ugostiteljski kamioni TRUCK FAST FOOD MOBILE SERVICE često parkiraju neposredno ispred npr trajektnog pristaništa, popularni su među mlađim konzumentima, blizu zabavnih centara, seoskih sajmova…i sl.