Opis
Plinska stolna friteza 8 litara – OPIS PROIZVODA :
Materijal izvedbe INOX čelični lim
Friteza ima odvojiv uljni bazen – za pražnjenje ulja i pranje.
Upravljanje s mehaničkim termostatom na 8 temperaturnih nivoa
Raspon temperature od +110 do +190°C
Piezo baterijski upaljač plinskog plamena
Svjetlosni signal povezan s termostatom
Sigurnosni plinski ventil : NO FLAME – STOP GAS
Isporučuje se 1 košarica za friganje
Postavljeno na 4 gumi nogice
Plinska stolna friteza 8 litara – TEHNIČKI OPIS PROIZVODA :
Neto težina friteze : 10,00 kg
Min. Zapremina ulja: 1 x 6,0 litara ulja
Maks. Zapremina ulja: 1 x 7,20 litara ulja
Kapacitet pomfrita: 1,10 kg stick 8 mm
Dimenzije košare: Š190 x D210 x V95 mm
Dimenzije uređaja: Š330 x D540 x V370 mm
Ukupna plinska snaga: 7,0 kW ili 7056 kcal.
Potrošnja plina u kontinuiranom radu 0,68 m3/h
Pogledaj ovdje sve FAST FOOD friteze iz naše ponude.
Nešto više o temi FAST FOOD vezano za stolne friteze.
Restoran brze hrane,
poznat i kao restoran brze usluge (QSR) u industriji, specifična je vrsta restorana koji poslužuje brzu hranu i ima minimalnu uslugu stolova.
Hrana koja se poslužuje u restoranima brze hrane obično je dio “mesno-slatke prehrane”, nudi se s ograničenog jelovnika, kuha unaprijed u rinfuzi i drži vrućom, gotovom i pakira se po narudžbi.
Obično je dostupna za ponijeti, iako je tendencija sjedenje i konzumacija u restoranu.
Restorani brze hrane obično su dio lanca restorana ili franšize koji osiguravaju standardizirane sastojke i / ili djelomično pripremljenu hranu i zalihe u svaki restoran putem kontroliranih kanala opskrbe.
Prvi restorani brze hrane nastali su u Sjedinjenim Državama s White Castle restoranom iz 1921. godine.
Danas su američki lanci brze hrane poput McDonald’sa (nastao cca 1940) i KFC (približno 1952) multinacionalne korporacije s prodajnim mjestima širom svijeta.
Varijacije koncepta restorana brze hrane uključuju brze ambulantne restorane i ugostiteljske kamione. Brzi ambulatni restorani imaju veće omjere za sjedenje.
Ovdje se nudi hibrid između usluga tipičnih u restoranima brze hrane i tradicionalnih restorana s uslugom stolova.
Ugostiteljski kamioni TRUCK FAST FOOD MOBILE SERVICE često parkiraju neposredno ispred npr trajektnog pristaništa, popularni su među mlađim konzumentima, blizu zabavnih centara, seoskih sajmova…i sl.