Opis
JOSPER Basque Grill – PVJ 076-3 Individual POGLEDAJ
Površina roštiljanja 3 x 760 x 510 mm
Vertikalni stup roštilja iznosi 290 mm.
Vrijeme pečenja iznosi oko 20 minuta,
uz temperaturu pečenja od 250 ºC
i dnevnu potrošnju drvenog ugljena od 54 do 60 kg.
Uz grill se isporučuje dodatna oprema: kliješta i poker.
ZNAČAJKE ZBOG KOJIH JE BASQUE GRILL
JEDAN IZUZETNI GRILL – JOSPER KUĆE SU :
Hidraulički sustav regulacije visine grill rešetke
osigurava glatko i kontinuirano kretanje grill rešetke
u smjeru gore/dolje u odnosu na žar.
Zajamčena je maksimalna toplinska izolacija grilla.
Zaštita u unutrašnjosti izvedena je mineralnom izolacijom.
Prirodni protok toplinske konvekcije, nije prisiljen,
ograničava prijenos topline i posljedično tome,
smanjuje gubljenje vanjske temperature.uslijed čega
je grillanje učinkovitije a toplina u cijelosti iskorištena.
U proizvodnji BASQUE Grilla koriste se najsuvremenijom
tehnologijom proizvedeni čelik iz posebnih LEGURA.
TEHNIČKE ZNAČAJKE
- Dimenzija rešetke 3 x 760 x 510 mm
- Visina podizanja rešetke 290 mm
- Vrijeme zapaljivanja 20 minuta
- Dnevna potrošnja ugljena 54 do 60 kg
- Temperatura grilanja 250°C
- POTREBNA je NAPA propusta zraka 5500m3/h
- Neto težina 921 kg
- Dimenzije 2995 x 900 x 1610 mm
.