Opis
JOSPER Basque Grill – PVJ 076-1CT – OPIS PROIZVODA :
CT – oznaka znači da grill nema podormarić te da se pozicionira na radni stol
Površina roštiljanja 760 x 510 mm – učinak kuhanja cca 100 porcija
Vertikalni stup roštilja iznosi 290 mm.
Vrijeme pečenja iznosi oko 20 minuta,
uz temperaturu pečenja od 250 ºC
i dnevnu potrošnju drvenog ugljena od 28 do 33 kg.
Uz grill se isporučuje dodatna oprema: kliješta i poker.
ZNAČAJKE ZBOG KOJIH JE BASQUE GRILL
JEDAN IZUZETNI GRILL, JOSPER KUĆE SU :
Hidraulički sustav regulacije visine grill rešetke
osigurava glatko i kontinuirano kretanje grill rešetke
u smjeru gore/dolje u odnosu na žar.
Zajamčena je maksimalna toplinska izolacija grilla.
Zaštita u unutrašnjosti izvedena je mineralnom izolacijom.
Prirodni protok toplinske konvekcije, nije prisiljen,
ograničava prijenos topline i posljedično tome,
smanjuje gubljenje vanjske temperature.uslijed čega
je grillanje učinkovitije a toplina u cijelosti iskorištena.
U proizvodnji BASQUE Grilla koriste se najsuvremenijom
tehnologijom proizvedeni čelik iz posebnih LEGURA.
JOSPER Basque Grill – PVJ 076-1CT – TEHNIČKI OPIS PROIZVODA :
- Dimenzija rešetke 760 x 510 mm
- Visina podizanja rešetke 290 mm
- Vrijeme zapaljivanja 20 minuta
- Dnevna potrošnja ugljena 20 do 23 kg.
- Temperatura grilanja 250°C
- POTREBNA je NAPA propusta zraka 3500m3/h
- Neto težina 212kg
- Dimenzije 910 x 850 x 1111 mm
Pogledajte OVDJE našu ukupnu ponudu iz grupacije JOSPER SAU – te posebno program roštilja na ugljen Basque Grill