Opis
Hlađeni stol MASTER FRIO 4 (-18-22°C)
- Radna temperatura u rasponu od -18 do -22°C
- Materijal izvedbe: INOX čelični lim
- Kapacitet hlađenog prostora 553 litara
- REŠETKASTE POLICE 4 kom – podesive po visini.
- 4 vrata – 1 nepregrađeni BOX -a.
- DEFROST automatski proces: uz zaustavljanje agregata.
- Isparavanje kondenzacijske vode: u predviđenu kadicu
- RADNA PLOHA hlađenog stola ima zaštitu zida.
- Ekološki plin R290
- Priključni napon : 220 / 1 / 50 Hz
- DIMENZIJE 2230 x 700 x 950(h) mm
- ODREĐENI PARAMETRI MOGU VARIRATI u odnosu na deklarirane.
Pogledajte OVDJE našu ukupnu ponudu hlađenih radnih stolova pogodnih za obradu SALATE, MESA, RIBE sukladno normativu higijene u sustavu mjera HACCP.
Za obradu salate pogledajte posebnu liniju hlađenih stolova zvanih SALADETE kao i stolova za obradu RIBE. Također predlažemo pogledati kako to rade proizvođači poput Zanussija.
NEŠTO VIŠE O TEMI – Hlađeni stol MASTER FRIO 4 (-18-22°C)
Zbog čega su ovi stolovi od izuzetne važnosti, te velike prednosti, prednosti koja u tijeku radnog procesa enormno pomaže.
Dakle HACCAP nalaže tj. brani da u istom rashladu držite npr, RIBU i MESO ili SALATU. Vi u nekom kutu kuhinje imate zonu pripreme – u ovom prostoru NE SMIJETE obrađivati više različitih namirnica na jednom te istom stolu.
Kad ste obradili ribu, očistili je ili filetirali, spremite je u isti taj stol na kojem ste obavili pripremu. Kad riba ide na kuhanje, roštiljanje upravo iz nekontamiranog hladnog sustava ide u termički proces.
Isto ovo vrijedi za MESO, SALATU, POVRĆE ili u SLASTICE. Dakle na hladnjaku ne možete raditi u njemu možete samo čuvati namirnice. U radnom stolu možete imati obje prednosti.
Ako radni stol ima korito – sudoper Vi ste odlično organizirani. Imate sigurnost, praktičnost i neometani radni proces.