Select Page

Hlađeni stol MASTER FRIO 4 (-2+8°C)

1.325,90  (+PDV)

  • ENERGETSKI RAZRED C
  • JAMSTVO 12 mj
  • ROK DOSTAVE do 20 dana
  • DOSTAVA GRATIS DO KUPCA !!!

 

 

Opis

Hlađeni stol MASTER FRIO 4 (-2+8°C)

  • Radna temperatura u rasponu od -2 do +8°C
  • Materijal izvedbe: INOX čelični lim
  • Kapacitet hlađenog prostora 553 litara
  • REŠETKASTE POLICE 3 kom – podesive po visini.
  • 4 vrata – 1 nepregrađeni  BOX -a.
  • DEFROST automatski proces: uz zaustavljanje agregata.
  • Isparavanje kondenzacijske vode: u predviđenu kadicu
  • RADNA PLOHA hlađenog stola ima zaštitu zida.
  • Ekološki plin R290
  • Priključni napon : 220 / 1 / 50 Hz
  • DIMENZIJE 2230 x 700 x 950(h) mm
  • ODREĐENI PARAMETRI MOGU VARIRATI u odnosu na deklarirane.

Pogledajte OVDJE našu ukupnu ponudu hlađenih radnih stolova pogodnih za obradu SALATE, MESA, RIBE sukladno normativu higijene u sustavu mjera HACCP.

Za obradu salate pogledajte posebnu liniju hlađenih stolova zvanih SALADETE  kao i stolova za obradu RIBE. Također predlažemo pogledati kako to rade proizvođači poput Zanussija.

NEŠTO VIŠE O TEMI – Hlađeni stol MASTER FRIO 4 (-2+8°C)

Zbog čega su ovi stolovi od izuzetne važnosti, te velike prednosti, prednosti koja u tijeku radnog procesa enormno pomaže.

Dakle HACCAP nalaže tj. brani da u istom rashladu držite npr, RIBU i MESO ili SALATU. Vi u nekom kutu kuhinje imate zonu pripreme – u ovom prostoru NE SMIJETE obrađivati više različitih namirnica na jednom te istom stolu.

Kad ste obradili ribu, očistili je ili filetirali, spremite je u isti taj stol na kojem ste obavili pripremu. Kad riba ide na kuhanje, roštiljanje upravo iz nekontamiranog hladnog sustava ide u termički proces.

Isto ovo vrijedi za MESO, SALATU, POVRĆE ili u SLASTICE. Dakle na hladnjaku ne možete raditi u njemu možete samo čuvati namirnice. U radnom stolu možete imati obje prednosti.

Ako radni stol ima korito – sudoper Vi ste odlično organizirani. Imate sigurnost, praktičnost i neometani radni proces.