Opis
Buffet pladanjevi u BOJI GN 1/3 – OPIS PROIZVODA :
Materijal izvedbe je PORCULAN
Debljina stijenki značajna – veće posude obvezno manipulirati s obje ruke !!!
Pladnjevi se mogu prati ručnu – također u strojevima za pranje suđe.
Pladnjevi su lagano konusni – stoga se daju skladuštiti JEDAN u DRUGI zbog čega su praktični za pospremanje u skladišnom ormaru.
Ove pladnjevi su dostupni u više boja , zbog čega su atraktivni i lako uočljivi a također zbog dostupnosti u više boja – pospješuju primjenu HACCAP normi.
Buffet pladanjevi u BOJI GN 1/3 – TEHNIČKI OPIS PROIZVODA :
Dimenzije ovih buffet posuda su sukladne normi GN 1/3
a ta dimenzija iznosi 325 x 175 mm visina ovih posuda je uvijek 65 mm
osim za posude bijele boje koje su dostupne i u visini od 20 mm
dostupne boje za ove posude su :
44337-03 BIJELA BOJA 325x175x20 mm
44337-06 BIJELA BOJA 325x175x65 mm
44337B06 CRNA BOJA 325x175x65 mm
44387B06 PLAVA BOJA 325x175x65 mm
44387G06 ZELENA BOJA 325x175x65 mm
44387O06 ORANGE BOJA 325x175x65 mm
44387Y06 ŽUTA BOJA 325x175x65 mm
44387R06 CRVENA BOJA 175x265x65 mm
Vidi ovdje našu ponudu za opremanje BUFFETA u restoranima, catering eventima, švedskim stolovima i integralima.
Što i kako sa Švedskim stolom
1. Promjenjiva visina
Vaša ugostiteljska prezentacija je bitna za Vaš posao i prihod Stavite posuđe na različitu visinu stvarajući dimenziju koja je privlačna oku i ujedno stvarate više prostora za posuđe.
Uz to, pobrinite se da ne dižete tekuća jela na viši podest, kako biste izbjegli prolijevanje.
2. Imajte jasan FLOW
Pomozite gostima da jasno znaju odakle početi uzimati hranu kako bi spriječili gužve u prometu.
Ako postoji velika grupa, najbolje je dopustiti gostima da idu s obje strane stola.
Na početku švedskog stola uključite sve tanjure, a na kraju pribor kako gosti ne bi petljali dok pune svoje tanjure.
3. Neka bude sve čisto
Izbjegavajte nered na švedskom stolu, ali stavljajte male tanjure blizu svakog jela kako biste gostima osigurali mjesto za postavljanje posuđa za posluživanje. Također je dobra ideja to učiniti pod dozatorima pića kako biste uhvatili kapljice.
4. Nazovite jelo – stavite NAZIVE i sastojke jela
U svijetu s povećanim ograničenjima u prehrani i s mnogim alergijama – izuzetno je važno osigurati oznake koje identificiraju jelo kao i sve važne sastojke. Tako će Vaš gost razlučiti što je a što nije za njega.
5. Ispunite praznine na zaslonu
S postavljenim jelima za posluživanje, stol ste učinili vizualno privlačnijim. Nije u redu da pojedini tanjuri budu prazni pa i poluprazni…DOPUNJAVAJTE IH STALNO.
Također možete koristiti dekorativni materijal prikladan sezoni i događaju kako biste popunili praznine. Nekoliko ideja uključuje umjetno lišće, svijeće bez mirisa, vaze i još mnogo toga.
6. Neka bude pun
Obavezno poslužujte jela puna tijekom cijelog servisa kako biste osigurali sretne goste. Uzbuđeni su što jedu vašu hranu – omogućite svima da dobiju nešto što žele!
Pogledajte OVDJE našu ukupnu ponudu za oplemenjivanje Vaše ponude, također izvorne podatke.