Opis
Vitrina za Buffet – Hlađena 871812 – OPIS PROIZVODA :
Proizrna vitrina za stolnu poziciju
Akrilni rool poklopac – prozirni
Podizanjem poklopca gost se služi sadržajem.
PVC konstrukcija – lagane ali stabilne izvdebe
Vitrina ima DODATNI inox pladanj – ispod
kojeg se postavljaju HLAĐENI PVC ulošci
putom kojih se postiže i održava HLAĐENJE
IZLOŽENIH artikala hrane !!!
Visoki sanitarni standard proizvoda sukladan HACCP normi.
Prezentacija sadržaja visokog PROFI nivoa.
Vitrine se mogu prati toplom vodom s deterdžentom – također !!!
Lagane su i mogu se lako premještati na poziciju.
Vitrina za Buffet – Hlađena 871812 – TEHNIČKI OPIS PROIZVODA :
JEDNOKATNA vitrina; Dimenzije 440x320x440 mm
Što i kako sa Švedskim stolom
1. Promjenjiva visina
Vaša ugostiteljska prezentacija je bitna za Vaš posao i prihod Stavite posuđe na različitu visinu stvarajući dimenziju koja je privlačna oku i ujedno stvarate više prostora za posuđe.
Uz to, pobrinite se da ne dižete tekuća jela na viši podest, kako biste izbjegli prolijevanje.
2. Imajte jasan FLOW
Pomozite gostima da jasno znaju odakle početi uzimati hranu kako bi spriječili gužve u prometu.
Ako postoji velika grupa, najbolje je dopustiti gostima da idu s obje strane stola.
Na početku švedskog stola uključite sve tanjure, a na kraju pribor kako gosti ne bi petljali dok pune svoje tanjure.
3. Neka bude sve čisto
Izbjegavajte nered na švedskom stolu, ali stavljajte male tanjure blizu svakog jela kako biste gostima osigurali mjesto za postavljanje posuđa za posluživanje. Također je dobra ideja to učiniti pod dozatorima pića kako biste uhvatili kapljice.
4. Nazovite jelo – stavite NAZIVE i sastojke jela
U svijetu s povećanim ograničenjima u prehrani i s mnogim alergijama – izuzetno je važno osigurati oznake koje identificiraju jelo kao i sve važne sastojke. Tako će Vaš gost razlučiti što je a što nije za njega.
5. Ispunite praznine na zaslonu
S postavljenim jelima za posluživanje, stol ste učinili vizualno privlačnijim. Nije u redu da pojedini tanjuri budu prazni pa i poluprazni…DOPUNJAVAJTE IH STALNO.
Također možete koristiti dekorativni materijal prikladan sezoni i događaju kako biste popunili praznine. Nekoliko ideja uključuje umjetno lišće, svijeće bez mirisa, vaze i još mnogo toga.
6. Neka bude pun
Obavezno poslužujte jela puna tijekom cijelog servisa kako biste osigurali sretne goste. Uzbuđeni su što jedu vašu hranu – omogućite svima da dobiju nešto što žele!
Pogledajte OVDJE našu ukupnu ponudu za oplemenjivanje Vašg buffeta, također izvorne podatke o proizvodu – OVDJE !