Select Page

Zidna napa LINIJA 700-SNACK

480,00 1.090,00  (+PDV)

  • JAMSTVO 12 mjeseci
  • ROK DOSTAVE do 30 dana
  • TROŠAK DOSTAVE OVISI  O UDALJENOSTI ODREDIŠTA !!!
  • TROŠAK UVIJEK NA TERET KUPCA !!!

 

SKU: N/A Kategorija:

Opis

Zidna napa LINIJA 700-SNACK

  • bez usisnog motoventilatora
  • bez odabranog tipa rasvjete
  • s LABIRYNT INOX FILTERIMA
  • s OSNOVNIM priborom za montažu
  • Izvedba INOX čelični lim 430
Sve navedene cijene su bez UGRAĐENE rasvjete.

DIMENZIJA …… BROJ UGRAĐENIH FILTERA …… SNAGA RASVJETE

Dimenzije                        Broj filtera               Preporučena vrsta rasvjete      
1000x700x450mm       2 (40x40cm)                   18 W
1200x700x450mm       2 (40x40cm)                   18 W
1400x700x450mm       2 (40x40cm)                   18 W
1600x700x450mm       3 (40x40cm)                   36 W
1800x700x450mm       4 (40x40cm)                   36 W
2000x700x450mm       4 (40x40cm)                   36 W
2200x700x450mm       4 (40x40cm)                   36 W
2400x700x450mm       4 (40x40cm)                   58 W
2600x700x450mm       5 (40x40cm)                   58 W
2800x700x450mm       5 (40x40cm)                   58 W
3000x700x450mm       5 (40x40cm)                   58 W

 

U internetskoj trgovini MASTER CATERING pronaći ćete različite modele profesionalnih napa.
Unutar ponude, koja se sastoji od desetaka modela, mogu se izdvojiti dvije glavne skupine profesionalnih napa:

Zidna postava
Stropna postava

Zidna napa LINIJA 700-SNACK mora biti postavljena iznad plamenika ili druge opreme za kuhanje hrane. Obično je napa instalirana na oko 2 metra od tla i mora viriti oko 20-25 cm preko linije bloka.

Slijedom toga, napa se mora odabrati na temelju raspoloživog prostora i veličine termičkog bloka.
Profesionalne nape koje predlaže MASTER CATERING imaju veliki raspon dimenzija u širinu dok imaju do tri dimenzije u dubinu.

ZAŠTO JE POSTAVA NAPE VAŽNA.

Jedino što bi kupci trebali moći mirisati u vašem restoranu je hrana i piće koje servirate

Problemi
Sad kad je zima i ne možemo toliko otvoriti vrata i prozore…..
POGOTOVO kad kuhinja nije dulje vrijeme u upotrebi, javljaju se mirisi koji su poprilično neugodni i dopiru do sale s gostima.
Protiv smo korištenja umjetnih osvježivača zraka jer smatramo da to gosti osjete. To je isto kao kad stavite parfem na oznojeni pazuh.

Dakle Vaš prostor je mjesto okupljanja, Vaša kuhinja mjesto proizvodnje ugodnih ali i neugodnih mirisa
Što možemo učiniti da eliminiramo te mirise?

Rješenje je pravilan odabir nape, pravi a ne bilo koji filteri, dovoljno snažni ekstraktori……i po koji dobar savjet starog lisca MCG, uostalom….. POGLEDAJTE I OVO.