Opis
Zatvoreni radni stol 600mm okretna vrata
Radna ploha sa ZAŠTITOM ZIDA – ZZ
Stol je zatvoren sa sve 4 strane
a s prednje s dvoje OKRETNIH VRATA
Iznutra stol ima 1 srednju policu pomičnu
po visini u tri pozicije visine.
Radna površina je izrađena od aisi 304 inoxa.
Radna površina i srednja polica imaju OMEGA ojačanje
Srednja polica ima svinuti rub 40 mm
Noge su od okrugle cijevi s regulacijom visine.
Visina radne plohe od poda iznosi 850 mm
Razmak između radne plohe i donje police 560 mm
Razmak između podnice stola i poda je 150 mm
Odaberite naša rješenja namještaja od nehrđajućeg čelika i postavite svoju profesionalnu kuhinju s namještajem koji će vam garantirati izvrsne rezultate u pogledu higijene, otpornosti i kvalitete.
Pregledajte opsežni katalog i pronađite odgovor na sve svoje potrebe: od ormara do slavina, od sudopera do polica i sve od INOX čelika.
IZABERITE DUŽINU za – Zatvoreni radni stol 600mm okretna vrata
600 x 600 x850/950 mm
800 x 600 x850/950 mm
Stolovi od nehrđajućeg čelika dostupni u prodaji u ovoj kategoriji odlikuju se
visokom razinom otpornosti i higijene, što ih čini vrlo praktičnima u velikim kuhinjama i javnim okruženjima,
bez obzira što su uglavnom izloženi intenzivnoj upotrebi.
MASTER CATERING stolovi od nehrđajućeg čelika, opremljeni podesivim nogama, dostupni su u raznim rješenjima: otvoreni, sa ili bez naslona, s ladicama ili s među policom.
Pogledajte VIŠE O TEMI
Pogldajte VIŠE O PONUDI
Kada je kuhinja dizajnirana STRUČNO, to omogućuje kuharskom timu učinkovit rad i dosljednu proizvodnju visokokvalitetnih obroka.
Kad se kuhinja slučajno sastavi od strane nestručnjaka, to može biti značajna prepreka kuharskom timu.
U loše dizajniranoj kuhinji osoblje ne može biti toliko učinkovito jer se mora brinuti hoće li naletjeti jedno na drugo.
ERGO STANDARDI
Ergonomski standardi moraju biti bespogovorno poštivani. Površine radnih stolova moraju biti INSONIZIRANE.
Zato mi u MCG dajemo prednost MDF panelu u limenom plaštu, umjesto OMEGA ojačanja koji doprinose povećanju radne buke u prostoru.
Konačno ZNATNI PROBLEM ČINE tzv. HACCP križanja koja se moraju izbjeći, pravilnim rasporedom RADNIH ZONA.