Select Page

UNIVAC PRINT 450-stroj za vakumiranje

1.990,00  (+PDV)

JAMSTVO 12 mjeseci
ROK DOSTAVE od 2 do 20 dana
DOSTAVA GRATIS DO KUPCA !!!

.

Za cijenu pošaljite upit na info@mastercatering.hr

Opis

UNIVAC PRINT 450-stroj za vakumiranje –  OPIS PROIZVODA :

Ovaj model je namijenjen za ulazak u područje profesionalnog vakuumskog pakiranja s komornim strojevima. Pogodan za nekoliko sektora zapošljavanja, ovaj model lako je prepoznati po vrhunskoj strukturi, izuzetno visokoj radnoj sposobnosti i, iznad svega, po nevjerojatnoj i izuzetno povoljnoj razini cijene.

UNIVAC PRINT 450-stroj za vakumiranje –  TEHNIČKI OPIS PROIZVODA :

Duljina šipke u mm: 450,00
Broj šipki: 1
Materijal: nehrđajući čelik
Vakuum pumpa kapaciteta m3/h: 144,00
Električna apsorpcija u vatima: 900,00
Napon: 230V
Zemlja proizvodnje: Italija
Dimenzije stroja 560 x 510x 430 mm

Pogledaj OVDJE  našu ukupnu ponudu vakumskih uređaja – te predlažemo pogledati SOUS VIDE našu ponudu koja Vas upućuje na kuhanje pod vakuumom.

Mnoge su prednosti ovog načina kuhanja. Najprije štedite vrijeme – jer nema odmrzavanja. Hrana je sačuvala sva organoleptička svojstva mirise i okuse.

Ovom metodom kuhanja -KOMBINACIJOM vakumski pakirane hrane i SOUS VIDE kuhala – garantirano nema bojazni od bakterijske infilacije. Štitite sebe ali što je važno i Vašeg gosta.

Zašto ulagati u vakuumsko brtvilo ? I što je pravilna priprema hrane.

Ako kuhate povrće, dobar način za obavljanje posla je vakumsko brtvljenje. Vakuumsko brtvljenje pomaže u uklanjanju viška kisika kako bi se spriječilo oksidiranje.

Također pomaže hrani da se ravnomjerno kuha. Dok vakumirate hranu, stvorena toplina komprimira povrće tako da se može dobro skuhati do optimalne razine.

Povrće također postaje pasterizirano, što ga čini lakšim za čuvanje u hladnjaku.

Higijensko rukovanje hranom

Hrana za vakuumsko brtvljenje osigurava dobro pakiranje i čuvanje na najhigijenskiji mogući način. Kada se hrana usisava, stavlja se u oblik koji uključuje manje rukovanja, a to znači da se unakrsna kontaminacija rukom može drastično smanjiti. Također pomaže održavati kuhinju čistom, urednom i higijenski – sprečavajući muhe da ne nagaze hranu.