Opis
Tračni vertikalni toster TK72 – OPIS PROIZVODA :
Hatco TK Toast King® transportni VERTIKALNI tračni toster kombinira brzo zagrijavanje, ravnomjerno tostiranje, pouzdanost i pouzdanu izvedbu za tostiranje raznih krušnih proizvoda – između 720 i 1500 kriški na sat.
Uključuje pristup do tri košare za brzo punjenje, dok gornji ventilacijski otvor drži toplinu dalje od operatera.
Za određivanje snagee pečenja koristi se brzinom pokretne trake, a ne temperaturom – što štedi struju – VEOMA BITNI MOMENT – značajne uštede na godišnjem nivou !!!
Također ovaj je toster opremljen termostatom za uštedu energije tijekom sati izvan najvećeg opterećenja.
Tračni vertikalni toster TK72 – TEHNIČKI OPIS PROIZVODA :
Dimenzije: 464x448x845mm. (ŠDV) – Težina 33 kg neto.
Dimenzije košarice: 254 x 117 mm
Priključna snaga: 400 V- trofazni napon Snaga grijača iznimnih 4,0 kW.
Potpuno od nehrđajućeg čelika.
Za konstantno visoku kvalitetu.
Polu-horizontalni toster u obliku košare.
Proizvodi do 720 sendviča, peciva, peciva ili muffina na sat.
Podesiva kontrola brzine za podešavanje stupnja tostiranja.
Pogledaj ovdje ukupnu ponudu kuhala za BUFFET, kao i neke uređaje iz programa HENDI.
Što radi toster s pokretnom trakom?
Tosteri s pokretnom trakom nude veći kapacitet od pop-up stila za tostiranje velike količine kruha, peciva, engleskih muffina, smrznutih vafla i drugih proizvoda od kruha.
Neki modeli također mogu primiti veće kruhove, kao što su lepinje, kroasani i drugi specijaliteti kruha.
ŠTO JE SAMOVAR ?
Samovar – grijani metalni kotao, koji se tradicionalno
koristi za zagrijavanje i kuhanje vode u Rusiji,
kao i u nekim drugim zemljama Srednje, Jugoistočne i
Istočne Europe, Jugozapadne Azije i u Kašmiru.
OVO BI TREBALO ZNATI !!!
Električni perkolator
Perkolator za kavu je vrsta posude koja se koristi za kuhanje kave neprekidnim ciklusom kipućeg ili gotovo kipućeg napitka kroz talog koristeći gravitaciju dok se ne postigne potrebna jačina.
Perkolatori za kavu nekoć su uživali veliku popularnost, ali su ih početkom 1970-ih zamijenili automatski aparati za kavu.
Perkolatori često izlažu talog višim temperaturama od drugih metoda kuhanja i mogu recirkulirati već skuhanu kavu novom svježe kuhanom kavom.
Treba reći da je kava kuhana s perkolatorom posebno osjetljiva na prekomjernu ekstrakciju.
Međutim, entuzijasti percolatora smatraju da se potencijalne zamke ove metode kuhanja mogu eliminirati pažljivom kontrolom procesa kuhanja.