Opis
Stroj za sušenje tjestenine ESS-06
• Vrlo prirodan postupak sušenja
• Elektronička kontrola ploče s digitalnim zaslonom
• Digitalni zaslon omogućava korisniku da stalno kontrolira rad :
temperatura, preostalo vrijeme i postavljeni programi..
• 5 različitih programa “AUTO” koji odgovaraju svakoj vrsti uporabe
• 1 “EVO” program za vješte korisnike koji omogućava autonomno prilagođavanje
trajanja dehidracije, temperatura sušenja i brzina ventilatora
• 1 program „ODGODA“ za postavljanje odgođenog početka procesa
• Sigurnosni prekidač “On / Off” za uštedu energije
• Ciklus održavanja koji održava stanje sušenja proizvoda od
kraj svakog programa do kada ga operater ukloni sa stroja
• Standardni napon i frekvencija: 220-240 V / 50 Hz
(različiti naponi dostupni na zahtjev)
Stroj za sušenje tjestenine ESS-06 – TEHNIČKI PODATCI :
• Snaga griača: 500 W
• Težina stroja: 6 Kg
• Konstrukcija od nehrđajućeg čelika i ojačanog PVC
• Šest ladica za sušenje od nehrđajućeg čelika
• Ukupna površina za sušenje: 5.600 cm2
• Dimenzije : 500 x 270 x 270 mm
Pogledajte OVDJE strojeve za proizvodnju tjestenine.
Stroj za sušenje tjestenine: koji je bolje kupiti? S vodoravnom ili okomitom cirkulacijom zraka?
Okomite sušilice
Mnoge sušilice trenutno na tržištu rade pomoću vertikalnog protoka zraka koji se kreće odozdo prema gore.
Manjkavost ovih uređaja je da zrak koji se uvodi u cirkuliranje biva zasićen vlagom kad naiđe na prve posude s tjesteninom, te odvuče nakupljenu vlagu prema gornjim posudama, sprečavajući pravilno sušenje proizvoda.
Još jedan nedostatak tehnologije vertikalnog protoka predstavlja pregust raspored košara .
Zrak neće moći adekvatno proći kroz sve košare, koji se zbog toga moraju razrijediti, što rezultira gubitkom prostora.
I na kraju, nemoguće je istovremeno sušiti različite proizvode, pod prijetnjom miješanja aroma, mirisa i okusa.
Horizontalna sušila
Iz ovih je razloga uvijek poželjno dati prednost horizontalnom zračnom tijeku. PREDNOST vodoravne postave košara s tjesteninom je optimalan i jednostavan učinkovit način sušenja.