Opis
Stolni laminator 500 mm.
Izuzetno pogodan za manje proizvodnje ali
dostatne za restorane, SLASTIČARSKE obrte,malene
i srednje poslovne pogone.
Posebno kalibrirani cilindar onemogućava gubitak
radne snage stroja.
Idealan alat za obradu i izvedbu :
LISNATOG tijesta, kroasana, svježe tjestenine i tjestenine
bez jaja – a sve bez gubitka kvalitete proizvoda.
Izmjenična radna poluga (upravljačka palica) omogućuje
Vam neovisno upravljanje tepihom i različitim brzinama.
Konačno, prijenos u uljnoj kupelji i uklonjivim i obojenim
čeličnim ulaznim policama pogoduje robusnosti i
praktičnosti ovog profesionalnog (sheetera) laminatora.
TEHNIČKE ZNAČAJKE za Stolni laminator 500 mm.
- Napon 220/1/50 Hz
- Dimenzije: 750 x 1170 x 620 mm
- Dimenzije cilindra: Ø 70 x 500 mm
- Raspon tepiha: 35 mm
PONEKI SAVJET
Imate li restoran ili slastičarnicu? Treba izabrati prave alate.
Tada ste upoznati sa širokim rasponom profesionalnih kuhinjskih i laboratorijskih strojeva dostupnih na tržištu.
Uvijek inovativne tehnologije i visoko otporni strojevi koji vam omogućuju optimizaciju vašeg rada.
Rad s većom sigurnošću te automatizaciju i ubrzanje mnogih uobičajenih ručnih radnji.
U što se sve ovo pretvara? Velika je prilika da svoje napore usmjerite negdje drugdje.
Pojednostavljivanjem i automatizacijom radnog procesa u laboratoriju – što dobivate ?
Možete se bolje koncentrirati na upravljanje svojim poslom, brigu o kupcima i odabiru i nabavi sastojaka.
Automatizacijom procesa rada činite prvi korak … od obrtnika do poduzetnika.
Danas želimo razgovarati s vama o osnovnom stroju za slastičarstvo i restoransku kuhinju: profesionalnom stroju za rezanje tijesta. Razni su modeli i mnpogobrojni alati i strojevi.
ŠTO SVE MOŽETE ODRADITI ?
Profesionalni stroj za rezanje tijesta omogućuje vam obradu bilo koje vrste tjestenine dobivajući listove željene i konstantne debljine.
Lisnato tijesto, pizza, šećerna pasta, svježa tjestenina, tijesta za slastičarstvo….
S profesionalnim strojevima stvarate jednolike proizvode, jednostavnije za kuhanje i estetski ugodnije.
Ukratko, evo glavnih prednosti profesionalnog kuhinjskog rezača za tijesto:
radi sve vrste tjestenine: lisnato tijesto, pizza, svježa tjestenina, šećerna pasta, tijesto za tijesto;
stvoriti listove željene debljine;
omogućuje dobivanje jednolikog konačnog proizvoda uz učinkovitije kuhanje
jamči sigurnost rada;
lako se pere i čisti;
održavanje svedeno na minimum, uz jednostavne povremene provjere.
Profesionalni stroj za rezanje tijesta električna je oprema niskog napona, bitna značajka koja vam omogućuje rad u potpunoj sigurnosti.
Profesionalna sjekačica za tijesto izrađena je u skladu s atraktivnom estetikom i posebno je zbrinuta u svom ergonomskom funkcionalnom aspektu.