Opis
Stolni laminator 2050/520 mm – OPIS PROIZVODA :
Razvijanje velikih količina tijesta je dugotrajan posao. Kako biste smanjili ručni rad, možete koristiti ovaj profesionalni stroj za valjanje tijesta.
Brzo i jednostavno razvija tijesto do 52 cm. Idealan je za intenzivnu svakodnevnu upotrebu u velikim kuhinjama, restoranima, hotelima, kantinama i pekarama.
Možete napraviti podloge za torte i pite te razvaljati tijesto za tjesteninu i kruh, širibe do 52 cm i debljine od 0 – 3,5 cm.
Ovaj podni model zgodan je za kuhinje s ograničenim prostorom jer se uređaj može brzo sklopiti kada nije u uporabi.
Zahvaljujući praktičnoj pokretnoj traci napravljenoj posebno za obradu hrane, možete obraditi velike porcije tijesta. VALJAK je vrlo praktičan za korištenje i na vrhu ima posudu za brašno.
Na ovajj način se tijesto ne lijepi za pokretnu traku i valjak. Za podešavanje prave debljine tijesta koristite gornju ručku.
S ovom polugom možete odabrati debljinu između 0 i 35 mm. Čim stavite tijesto na pokretnu traku, donjom ručkom provucite tijesto kroz valjak.
S druge strane valjka tijesto izlazi ravnomjerno razvaljano.
TEHNIČKE ZNAČAJKE za Stolni laminator 500 mm.
Ručka za pomicanje tijesta
Opremljen gumbom za hitne slučajeve i sigurnosnim rešetkama
Sklopivi što štedi prostor
Vrlo izdržljiva konstrukcija
Higijenski dizajn
Specifikacije proizvoda
Neto težina: 195 kg
Dimenzije valjka: Ø 88 x 520 mm
Dimenzije uređaja: Š2050 x D870 x V1225 mm
Dimenzije sklopljenog uređaja: Š70 x D88 x V150cm
Ukupna električna snaga: 0,75 kW
Snaga: 230V / 50Hz / 1 faza 750 W
PONEKI SAVJET
Imate li restoran ili slastičarnicu? Treba izabrati prave alate.
Tada ste upoznati sa širokim rasponom profesionalnih kuhinjskih i laboratorijskih strojeva dostupnih na tržištu.
Uvijek inovativne tehnologije i visoko otporni strojevi koji vam omogućuju optimizaciju vašeg rada.
Rad s većom sigurnošću te automatizaciju i ubrzanje mnogih uobičajenih ručnih radnji.
U što se sve ovo pretvara? Velika je prilika da svoje napore usmjerite negdje drugdje.
Pojednostavljivanjem i automatizacijom radnog procesa u laboratoriju – što dobivate ?
Možete se bolje koncentrirati na upravljanje svojim poslom, brigu o kupcima i odabiru i nabavi sastojaka.
Automatizacijom procesa rada činite prvi korak … od obrtnika do poduzetnika.
Danas želimo razgovarati s vama o osnovnom stroju za slastičarstvo i restoransku kuhinju: profesionalnom stroju za rezanje tijesta. Razni su modeli i mnpogobrojni alati i strojevi.
ŠTO SVE MOŽETE ODRADITI ?
Profesionalni stroj za rezanje tijesta omogućuje vam obradu bilo koje vrste tjestenine dobivajući listove željene i konstantne debljine.
Lisnato tijesto, pizza, šećerna pasta, svježa tjestenina, tijesta za slastičarstvo….
S profesionalnim strojevima stvarate jednolike proizvode, jednostavnije za kuhanje i estetski ugodnije.
Ukratko, evo glavnih prednosti profesionalnog kuhinjskog rezača za tijesto:
radi sve vrste tjestenine: lisnato tijesto, pizza, svježa tjestenina, šećerna pasta, tijesto za tijesto;
stvoriti listove željene debljine;
omogućuje dobivanje jednolikog konačnog proizvoda uz učinkovitije kuhanje
jamči sigurnost rada;
lako se pere i čisti;
održavanje svedeno na minimum, uz jednostavne povremene provjere.
Profesionalni stroj za rezanje tijesta električna je oprema niskog napona, bitna značajka koja vam omogućuje rad u potpunoj sigurnosti.
Profesionalna sjekačica za tijesto izrađena je u skladu s atraktivnom estetikom i posebno je zbrinuta u svom ergonomskom funkcionalnom aspektu.