Select Page

Souse vide cooker-HENDI 225264 13 litara

298,00  (+PDV)

  • JAMSTVO 12 mjeseci
  • ROK DOSTAVE do 10 dana
  • DOSTAVA ORGANIZIRANA DO KUPCA !!!

https://mastercatering.hr/uvjeti-kupnje-i-dostave/

Opis

Souse vide cooker-HENDI 225264 13 litara  –  OPIS PROIZVODA :

Kulinarski sustav za kuhanje vakuumski zatvorene hranae
kuha na precizno kontroliranoj temperaturi.
Idealno za à la carte restorane.
Iznimno pogodna za kuhanje izvan špice.
Visoko precizan termostat podesiv (0,1 ° C) od 35°do 90°C.
Može se zabrtviti zrakom i vodonepropusnim poklopcem
sa silikonskim obručem.

Souse vide cooker-HENDI 225264 13 litara  –  TEHNIČKI OPIS PROIZVODA :

  • Materijal izvedbe INOX čelični lim aisi 304
  • Zapremina kuhala GN 2/3 – 13 litara
  • Kuhalo ima ispust slavinu.
  • NAPON 220/1/50 Hz
  • Snaga grijača 400 W
  • Dimenzije 363 x 335 x 290 mm

Pogledaj OVDJE ostatak naše ponude SOUS VIDE. I poneku IDEJU.

Nešto više o temi 

Kuhanje sous videa mnogo je lakše nego što mislite, a obično uključuje tri jednostavna koraka:

1. Priključite kuhalo na lonac s vodom i podesite vrijeme i temperaturu u skladu s željenom razinom gotovosti.

2. Stavite hranu u vrećicu koja se zatvara i zakačite je sa strane posude.

3. Završite kuhanjem, pečenjem ili pečenjem hrane kako biste dodali hrskavi, zlatni vanjski sloj.

Uz preciznu kontrolu temperature, sous vide pruža sljedeće prednosti:

Dosljednost. Budući da hranu pripremate točno na određeno vrijeme, možete očekivati vrlo dosljedne rezultate.

Ukus. Hrana se kuha u sokovima. To osigurava da je hrana vlažna, sočna i nježna.

Smanjenje otpada. Tradicionalno pripremljena hrana isušuje se i rezultira otpadom. Primjerice, tradicionalno kuhani odrezak izgubi do 40% volumena uslijed isušivanja. Odrezak kuhan preciznim kuhanjem ne gubi na volumenu.

Fleksibilnost. Tradicionalno kuhanje može zahtijevati vašu stalnu pažnju. Precizno kuhanje dovodi hranu do točne temperature i zadržava je. Nema brige oko prekuhavanja.

Souse vide cooker-HENDI 225264 GN2/3 – ovaj tip kuhala je spoj grijača i posude te Vam za njega ne treba uronski SOUS VIDE kuhač.