Select Page

Sekcija neutro šanka-zaobljeni VANJSKI KUT45°

901,19  (+PDV)

  • JAMSTVO 62 mjeseca
  • ROK DOSTAVE cca 30 dana
  • DOSTAVA DO KUPCA ORGANIZIRANA !!!

Opis

Sekcija neutro šanka-zaobljeni VANJSKI KUT45°

Šankovi su svakodnevna radna zona svakog barmena
stoga moraju biti jednostavni i funkcionalni,
kako bi se olakšao rad BARMENA !!!
Naši ŠANKOVI spremni su za oblaganje u skladu sa stilom vašg KAFIĆA
i dostupni su u neutralnoj ili hlađenoj verziji,
kako bi se zajamčilo savršeno održavanje hrane i pića.

Sekcija neutro šanka-zaobljeni VANJSKI KUT45°
Bazna izvedba s pripremom za estetsku oblogu
Nosač-priprema za poslužnu policu
Radna površina INOX lim s uzdignutim
protupreljevnim rubom
BAZNA i SREDNJA polica
Dimenzije 45° x P 700 x 900/1100 mm

 

Pogledaj OVDJE našu ukupnu ponudu linearnih šankova izrađenih u sekcijama po sustavu – INSTALIJ – KORISTI !!!

 

Svatko tko ima obrt i treba renovirati šank ili se sprema pokrenuti barmenski posao zasigurno će trebati profesionalni šank koji ima sve elemente potrebne za izvrsnu izvedbu.

MASTER OPREMA……

za svoje kupce uvijek daje prednost proizvodima, u ovom slučaju šankovima, koji odgovaraju najboljem omjeru cijene i kvalitete.
Nudimo najbolje iz Made in Italy od otpornih i izdržljivih materijala kako bi u potpunosti zadovoljili potrebe svakog barmena.

Ako vam je, pak, potrebna radna ploča s udubljenjem, police s ili bez kliznih vrata i ladica, odaberite naše neutralne šankove bez hladnjače.

Odlika šankova koje svaki barmen traži je MODULARNOST, a time i mogućnost komponiranja različitih elemenata koji će činiti cijeli stražnji pult.

Nadalje, hlađene ćelije šanka mogu se podesiti s elektroničke kontrolne ploče, s temperaturama u rasponu između +4°/+8 °, a odmrzavanje šanka je automatsko.

Dimenzije pretinca šanka za šank su komercijalne i odgovaraju 603x444mm dok dimenzije po dužini cijele konstrukcije šanka variraju ovisno o modelu šanka od 50cm do 450cm sa dubinom od 70cm.

Nudimo modele s kvadratnim spojnim kutom od 45° ili 90° s naslonom i predispozicijom za radnu ploču i zakrivljeni šank s kutom od 45° ili 90°, za uvijek izvrstan posao.

U našoj online trgovini možete odabrati učinkovitost i pouzdanost po najboljoj zajamčenoj cijeni, ne oklijevajte i odlučite se za naše profesionalne šankove.