Opis
Ručni klanfer-pakiranje kobasica u ovitku
- Materijal izvedbe INOX čelični lim Aisi 304
- Klip + glatka tračnica od INOX-a
- Koristi se za rezanje i stezanje krajeva pak crijeva za pakiranje kobasice.
- Krajevi se zatvaraju – pritiskom na kopču.
- Ovako potpuno zapakirana kobasica traje dugo i čuva proizvod, produljava mu životni vijek.
- Naprava je izrađena od nehrđajućeg čelika- te se može prati u toploj vodi
- Težina: 10,5 kg.
- Dimenzije: 430x230x670 mm
TEHNIČKE ZNAČAJKE za Ručni klanfer-pakiranje kobasica u ovitku
- Mehaničko rukovanje
- Klanfer zakovice dostupne
Ovaj uređaj je predviđen za zaptivanje kobasice u crijevu ili takozvanu ovojnicu. Može se koristiti zakovice – kako za sintetične, tako i za prirodne, ORGANSKE ovojnice tj.crijeva.
Artikl je predviđen za stolnu postavu na vlastitoj stopi za stajanje. Ova stopa ima poziciju za vijeke tako da bi bilo dobro artikl pričvrstiti za površinu stola u kojem slučaju imate obje ruke slobodne.
Stroj – obzirom na njegove dimenzije ima respektabilnu težinu od cca 11,0 kg što mu daje popriličnu stabilnost, no kako smo predložili bilo bi ga dobro pričvrstiti za stol.
Pogledajte naše poglavlje RUČNI STROJEVI ZA MESARSTVO možete pronaći prilično korisnih ideja. Pri izradi kobasica netko koristi začinsko bilje – koje treba dobro samljeti.
Zato predlažemo OVDJE pogledati MLINAC za začinsko bilje. Također pogledaj VIDEO.
This stainless steel sausage clipper is a useful tool for butchers, meat processors or the hobby meat industry, where artisanal sausages are made.
When you’re done stuffing the sausages, you can use this sturdy sausage clipper to seal both ends of the sausage. The sausage clipper is easy to use.
First slide the U-shaped clips onto a rail. Then insert the fresh sausage into the device and lower the lever. The device closes the clip around the sausage and that’s it.
The sausage clipper is made of stainless steel and is therefore easy to clean.