Opis
Roštilj na ugljen GC 660 mm
Roštilj na drveni ugljen: najklasičnije kuhanje mesa!
Roštilj na drveni ugljen omogućuje restoranu dati na stol
meso, ribu i povrće sa svim tipičnim okusima roštilja.
Noseća konstrukcija od rebrastog
i ojačanog nehrđajućeg čelika
Grill rešetka od nehrđajućeg čelika
Dimenzije: 660 x 630 x 350 mm
Roštilj na ugljen GC 660 mm – kvalitetna i robusna izvedba roštilja predviđenog za upotrebu drvenog ugljena. Roštilj je opremljen kvalitetnim sustavom provjetravanja ložišta, pristupačnomladicom za pepel i kvalitetnom izolacijom koja uspješno podržava radnu temperaturu.
Ovaj model ima mogućnost izmjene ploča tj. površina za grilanje mesa, “V” kanalice te “O” profil površina za grilanje ribe.
Površina za glianje se može naginjati prema naprijed što pomaže kanaliziranje viška ulja prema ocijednoj ladici . koja je odvojiva uslijed čega se lako čisti.
Naša preporuka je da se ovaj Roštilj koristi ispod nape – ako je radna pozicija artikla u zatvorenom prostoru.
Pogledajte i model 1200 koji je dimenzijski duplo veći i pruža mogućunost dvostruko većeg radnog učnika.
Argentina, Urugvaj Argentinac choripán
sastoji se od kobasice izrađene od govedine i svinjetine, vruće s roštilja, podijeljene po sredini i poslužene na kolutiću.
The chorizo može se upotrijebiti cijela ili prepoloviti po dužini, u tom se slučaju naziva a mariposa (leptir). Obično se na kruh dodaje umake chimichurri.
Koripani obično se služe kao predjelo tijekom pripreme asado, ali također se vrlo često prodaju na sportskim terenima (posebno nogometnim utakmicama) i na cestama i ulicama u većim gradovima u Argentini.
Taksisti u Buenos Airesu strastveni su potrošači, a neki ulični prodavači mogu okupiti dugački red taksija tijekom ručka i popodne kada vozači dobiju stanku za ručak.
Varijanta choripán pozvao morcipán, napravljeno sa morcilla (krvavica), popularna je u regiji Río de la Plata. Brazil Postoji nekoliko brazilskih verzija choripán, zove se ona koja je najsličnija argentinskoj verziji salsipão, a napravljen je u južnom Brazilu s „francuskim kruhom“ (malena rolada nalik bageti u brazilskom stilu) i svinjskom kobasicom.
Često se služi kao predjelo tijekom pripreme a ćurasko, ili čak kao zamjena za roštilje, jer salsipães mnogo su jeftiniji, lakši i brži za izradu, tako da se mogu pripremiti u kratkom roku.
Drugdje u zemlji postoje mnoge varijacije popularnog sanduíche de linguiça (doslovno “sendvič s kobasicama”), većina također napravljena sa Pão francês (lit. “francuski kruh”,
malena rolada poput brazilske baguette) i svinjska kobasica, ali mogu se naći i drugi kruhovi i kobasice. Mogući dodaci osnovnom receptu uključuju topljeni sir, zahtjevaijão, pirjani luk, vinaigrette umak, krumpir, senf, ljuti umak i mnogi drugi.
Obično se služi kao ležeran obrok, možda uz hladno pivo, vrlo popularno na večerama uz cestu. Čile U Čileu, koripani su vrlo popularni, posebno se konzumiraju kao klasično predjelo tijekom asados.
Tradicionalno poslužena u marraqueti, prelivena aji i pebre, također se obično koristi majoneza.
Čileanski koripani također se izrađuju s longanizama umjesto chorizos. – https://hr.mycompwiki.com/456633-chorip%25c3%25a1n-ZGIFQX