Opis
Preša za sladoled PANINO GEL
IZVEDBA KUHALA
Tijelo od nehrđajućeg čelika s neljepljivom površinom
aluminijske ploče za kuhanje.
Preša za sladoled PANINO GEL – TEHNIČKI PODATCI :
PRIKLJUČAK 230V – 50/60Hz
SNAGA GRIJAČA 1000 W
Napajanje u stanju pripravnosti 85 W
Dimenzije 400 x 250 x 280 mm (širina x dubina x visina)
Neto težina 7 kg
Dimenzija pakiranja 420 x 300 x 310 mm (širina x dubina x visina)
Bruto težina elementa 8,5 kg
PANINO GEL je izvrsno sredstvo za prezentiranje sladoleda, To je rijetki električni uređaj za dekoriranje sladoledne porcije postavlja se STOLNO – opremljen je protukliznim nogicama.
Ovdje možete pogledati našu cjelokupnu ponudu strojeva i alata za DEKORACIJU sladoleda, tj. pripravu sladolednih kupova u posebnim zdjelicama.
Evo nekoliko smjernica za receptorij.
Špageti su zabavne sladoledne slastice koje je stvorio Dario Fontanella, sin talijanskog imigranta i vlasnik sladoledarnice u Mannheimu u Njemačkoj, 1969.
Od tada je ovo njemački specijalitet, s jakim talijanskim naglaskom.
Izvorna metoda zahtijevala je prešanje sladoleda od vanilije kroz prešu za spaetzle, ali takvu prešu možete naći jedino u USA.
Možete koristiti i GNJEČILICU KRUMPIRA, sada radimo protu sebe, ali nije na odmet biti fer.
Prešanjem sladoleda kroz gnječilicu krumpira stvaraju se “rezanci”.
Potom uzmite umak od jagoda , višanja ili marelice, može i koja žličica meda, naribane čokolade….i komadiće kokosa….možete bigti kreativni do mile volje.