Opis
BAKTERIJSKA OPAST JE PRISUTNA POSVUDA – NAROČITO SE RAZVIJA U MIKRO I MAKROKLIMATSKI PODOBNIM PROSTORIMA.U HO.RE.CA. SEKTORU SE NAJČEŠĆE SREĆEMO S BAKTERIJAMA TIPA MRSA , E COLI , I KLEBSIELA
Razni MIKROBI,PLIJESAN,BAKTERIJE I GLJIVICE pojavljuju se i na najčišćim površinama – dovoljno da jedan dan kažete – PA JUČER SAM OČISTIO !!! ZBOG ovako ,visoko prisutne opasnosti trebate, trebate donijeti pravu odluku i pribaviti sebi KVALITETU,SIGURNOST dakle ANTIBAKTERIJSKI obrađene police iz programa MASTERcateringGASTRO – kojeg preporučamo sa sigurnošću i garantiramo da ste ANTIBAKTERIJSKI ZAŠTIĆENI.
POLIETILENSKE SEGMENT POLICE su već u fazi proizvodnje PVC smjese obogaćene ozoniranom smjesom koja trajno priječi nastanak bakterija i daje sigurnost u pohrani hrane – koja u kontaktu s policama neće eventualni bakterijski NASTAN proliferirati na policu.Termičkom obradom hrane bakterije se gase i nestaju – a Vaše police neće postati i nisu ” farma ” na kojoj se bakterije rađaju i nastanjuju.
- Materijal izvedbe – PREČKE I VERTIKALE od ALUlimenog profila
- Polietilenske segment police sa perforacijama za cirkulaciju zraka.
- Postava na 4 vertikalne noge sa NOSAČIMA za VISINSKO podešavanje razmaka među policama.
- Na kraju svake noge su nivelatori stabiliteta – NOGICE koje se zavidavaju/odvidavaju.
OVE POLICE MOGU BITI DUBINE 400 ili 500 mm a visine 1600,1800 i 2000 mm
Dubina 500 MM visina 2000 mm
- Duljina 600 mm
- Duljina 800 mm
- Duljina 900 mm
- Duljina 1000 mm
- Duljina 1100 mm
- Duljina 1200 mm
- Duljina 1300 mm
- Duljina 1400 mm
- Duljina 1500 mm
- Duljina 1600 mm
- Duljina 1700 mm
- Duljina 1800 mm
- Duljina 1900 mm
- Duljina 2000 mm